Co Vás v poslední době vytočilo
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co Vás v poslední době vytočilo
Tomason by todle vlákno měl přejmenovat na "Žumpa" a vytvořit si další pod původním názvem 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- alexino
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
vtip, ale asi na to nejsi, tak to nech bejtJaLoMe píše:Nevím co jsi tím myslel, ale budíž, už mlčím.alexino píše:ty poslyš, JaLoMe, řeknu ti, ty nejsi briefingovej typ....
a stále máme briefing...![]()
![]()

"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113
-
- Nováček
v dnešní době kdy je net plnej anonymizeru na změnu IP adres je stejně takovej ban úplně k ničemu.za 5 minut sem byl zpátky.a jsem rád že i ostatní začínají prokukovat "hodného strýčka" Daryla. tak hlavně že jste kluci dali ban.a jak foki psal že to byl první tak co já vím z dob moderovaní, bylo tam minimálně 6 jmen
. toť vše váš Tad
ps.a free maily na registraci taky existujou takže ban je v podstatě nemožný ale to bys jako člověk pohybující se v IT 10 let měl vědět.

ps.a free maily na registraci taky existujou takže ban je v podstatě nemožný ale to bys jako člověk pohybující se v IT 10 let měl vědět.
Tad
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak už jsem si taky vygooglil Daryla a už chápu ty odkazy v podpisu 

-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole ty sis koupil Peugeot?Krajic píše:v dnešní době kdy je net plnej anonymizeru na změnu IP adres je stejně takovej ban úplně k ničemu.za 5 minut sem byl zpátky.a jsem rád že i ostatní začínají prokukovat "hodného strýčka" Daryla. tak hlavně že jste kluci dali ban.a jak foki psal že to byl první tak co já vím z dob moderovaní, bylo tam minimálně 6 jmen. toť vše váš Tad

- Daryl
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
vyse mas k dispozici statistiky z google analytics. Chvilema tu bylo i 7000 navstev za den. A ani jsi to nemusel nikde hledat.JaLoMe píše:Daryl
Nic ti posílat nebudu, já si o tobě v noci taky vše našel na webu.
5000 lidí tam nikdy nebylo a tady taky určitě si myslím, že ne.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
LOCK !
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-------- Původní zpráva --------
Předmět: Vyjádření
Datum: Sob Dub 18, 2009 11:41 am
Od: Meda
Komu: Boban
Předmět: Vyjádření
Datum: Sob Dub 18, 2009 11:41 am
Od: Meda
Komu: Boban
Meda píše: Ahoj Bobane,
posílám Ti moje vyjádření ke zdejší situaci která se tu kvůli mně a jiným věcem rozpoutala
To foki: Když jsem myslím před 3 roky prvně přijel do Postupic jako zástupce dealera Ford mluvil jsem s Damonem o tom jak vlastně funguje toto fórum, jestli jste občanský sdružení, máte nějaký kartičky kterýma by se mohli členové prokazovat u spolupracujících firem atd.
Na to mi Damon odpověděl, že sdružení nejste a s těma kartičkama ví, že by se měly udělat.
Na to jsem mu odpověděl, že pokud nejste sdružení tak kdyby chtěl nějaký dealer Ford u vás inzerovat a zaplatit sponzorství tak mu ani nemáte jak dát fakturu. Prý by se to nějak udělalo.
Mluvil jsem tenkrát i s Tebou a nabízel spolupráci s dílama, ale za ty 3 roky jsi mě vůbec nekontaktoval ani mi případně neposlal mail s dotazem na ceny, aby si je mohl případně porovnat se svejma dodavatelem. Beru nebyla pro Tebe moje nabídka asi výhodná.
Teď k tomu, že jsem nezaplatil příspěvek. Pokud jsem si všimnul tak členské příspěvky jsou dobrovolné a to, že tu v jednom vlákně bylo probíráno zdejší financování, které jsi Ty ani další zainteresovaní nedokázal vysvětlit na cca 35 stránkách mě vedlo k přesvědčení, že asi není něco v pořádku tak proč bych měl někomu něco platit? Když dá člen – sponzor příspěvek tak by měl vědět kam jeho peníze byly použity. Pokud by bylo občanský sdružení bylo by představenstvo a to by předkládalo za co vynaložilo peníze členů a sponzorů dozorčí radě.
To, že do toho vkládáš svoje peníze a proděláváš na tom jak tu tvrdíš je jen tvoje věc a svobodné rozhodnutí.
To Daryl: Nikdy mě nikdo nevyzval zaplať příspěvky a tak jsem toto ani nemohl odmítnout jak jsi tu napsal aniž by jsi se informoval.
To foki: Pokud se tady rozjela debata o tom, že tu nabízím díly a moderátoři mě začli hájit tak proč jsi mě nekontaktoval, abychom se dohodli tak jak jsi se dohodl s jiným členem(r0mik a další)? Tím nyní nemyslím cirila který taky odpovídá na každou poptávku a skoro všechno má skladem. Já bych řekl, že vždy je to o komunikaci mezi lidma, ale Ty ani Damon jste ani v Postupicích za mnou nepřišly a neřekly potřebujeme s tebou něco probrat.
Víš bral jsem toto fórum, že je pro lidi s Fordama, který si chtějí navzájem pomáhat bez vydiny nějakých zisků a snaží se vyjednat s dealerama Ford nějaké slevy a výhody, ale asi jsem se hodně mýlil.
Toď asi moje reakce na to co se tu napsalo a chtěl jsem na to bez emocí reagovat.
Pokud jsem někoho svými větami rozčílil tak se omlouvám. Nebyl to můj úmysl.
Snad to Bobane takhle celý uveřejníš aby bylo vidět, že se i strana který se to týkalo se mohla vyjádřit.
Dík Méďa
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II