Se neboj, slivovicovou královnu poznám na sto honůtaspy píše:Tak krátkovlasá určitě nebudu, mám to jen podstatně kratší a úplně zrz taky ne, jsem jen místy a před Křivonoskou jdu znova, takže jak nakonec dopadnu si budete muset počkat až tam! Pokud nepřijedu, tak to dopadlo špatně!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PedroH píše: Se neboj, slivovicovou královnu poznám na sto honů![]()
![]()
No a AberF tam bude doufám taky - minule jak předváděl chůzi po čáře, tak jsem se mohl smíchy potrhat (+ se Skubim matrix byl taky úžasný
)
![]()
![]()
nechtěl jsem to říct tak hned na plnou hubopusu, ale když už jsi to řekla....taspy píše:PedroH píše: Se neboj, slivovicovou královnu poznám na sto honů![]()
![]()
No a AberF tam bude doufám taky - minule jak předváděl chůzi po čáře, tak jsem se mohl smíchy potrhat (+ se Skubim matrix byl taky úžasný
)
![]()
![]()
Co jak šel po čáře,ale jak ji šňupal a dělal živej retardér - to bylo maso![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
S tim facelitem a omlazovanim to neprehanej, aby te big_bart nemusel na Krivonosku privezt v detske sedacce.taspy píše:Tak já myslím, že do Křivonosky už nic jiného nestihneme!Boban píše:Big_bart do toho de jak divej,zůstalo na tom autě ještě něco původního ??
![]()
![]()
Jinak co se týč Křivonosky a Big_bárta sem ještě zvědavej co nám vše ještě ukáže a já už mám dovolenou taky i v pondělí![]()
Myslím, že už toho bylo prozatím dost! Abychom tam pak taky nesušily hubu!
![]()
![]()
Jinak v plánu jsou ještě nějaké decentní spojlery a nové ozvučení! Teď ještě procházím faceliftem já, tak Vám pak může ukázat mě!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Včera jsme objednali chatu jsme tam už od středy 18.7.do 25.7,ale číslo chajdy mi neřekla panipelen píše:Prijedes v kulichu.taspy píše:Tak krátkovlasá určitě nebudu, mám to jen podstatně kratší a úplně zrz taky ne, jsem jen místy a před Křivonoskou jdu znova, takže jak nakonec dopadnu si budete muset počkat až tam! Pokud nepřijedu, tak to dopadlo špatně!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hlavne at nemas AberFa, to by jsi si uzilaBlaaana píše:když mě to zajímá jakou máme doufám,že nebudu mít nějakýho souseda,kterej dělá bordelBoban píše:No třeba protože ti to nemohla říct![]()
třeba byla zase někde jinde než v kanclu
jako to je asi pravidlem
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 5 hostů