Pravda Romosch udělal takovou umrtvovací "bodku" za sobotouchmelko píše:to je tiež vec, ktorú by som vytkol, že niektorí mali tendencie tahat clenov prec od hlavneho stanu![]()
nakoniec sme na riešenie zostali len pár a nakoniec to aj tak romosh zazdil a bolo po porade
myslim, ze jeho bodka trvala este aj v nedelu do neskorych poobednych hodin...Boban píše:Pravda Romosch udělal takovou umrtvovací "bodku" za sobotouchmelko píše:to je tiež vec, ktorú by som vytkol, že niektorí mali tendencie tahat clenov prec od hlavneho stanu![]()
nakoniec sme na riešenie zostali len pár a nakoniec to aj tak romosh zazdil a bolo po porade![]()
![]()
![]()
![]()
Já musím souhlasit se simirem taky jsem v tom jen seděl,ale zážitek super a taky mám fotkuRebik píše:Díky, zrovna si říkám že jdu do postele a mrknu na web, zda nejdou nějaké fotky a ono takhle osobně. -))Fordik píše:A jeden příspěvek musím dát takto samostatně - bohužeĺ jsem zapomněl jméno,ale to bylo asi tou jízdou.
Chtěli bychom s Fordíkovou oba poděkovat za svezení v tom (aspoň pro mne)nejúchvatnějším co Ford udělal a to v modrém RS-u!! Jak to sedí jede a brzdí? Tohle se opravdu nedá popsat,to se musí zažít![]()
Takže jesště jednou díky,pokud si to ten dotyčný zde přečte!!!!P.S. a měl to docela i v ruce
Ještě reakce na cenu srazu, taky jsem za pár hodin platil plný vstup, projel s lidma půl nádrže a jsem moc spokojený ... Díky za společnost.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti