Pokusím se to nafotitchmelko píše:určite može, ani samostatná kapalina nieje bezfarebna, ale ma zeleny nadych...
nafot mi to prosim, nech zistim či to dokažem spravit alebo nie...
chmelko prosím tě jaké je tam těsnění ,normal gumový nebo nějaké jinéchmelko píše:klasika, prdlo ti to v tom spoji..je to taka specialitka fordu, ten spoj je normalne zasunovaci a potom to tak ako zaklapne...
my sa zaoberame hlavne pajenim a lockovanim...
posr..t tam nieje čo, určite to treba rozobrat a pozriet či je tesnenie v haji, alebo samotna trubka..
Dík za rady,zítra to budu řešit v servisechmelko píše:nespomínam si:-(
ale ked je to prdnute, nič nepokaziš ked to rozoberieš..
viem, že som to tu s niekym riešil a spravil mu to šikovný chladiar za tuším 500kč..
Naplni je freon R134a, tak pokud je tam tesneni, tak musi odolat teto chemikalii.Baggio píše:chmelko prosím tě jaké je tam těsnění ,normal gumový nebo nějaké jinéchmelko píše:klasika, prdlo ti to v tom spoji..je to taka specialitka fordu, ten spoj je normalne zasunovaci a potom to tak ako zaklapne...
my sa zaoberame hlavne pajenim a lockovanim...
posr..t tam nieje čo, určite to treba rozobrat a pozriet či je tesnenie v haji, alebo samotna trubka..
Nervi to, nebo si uděláš kýlu. Je to pružinový spoj, který právě drží tím více, čím více to taháš. Viz nákres vlevo. červená je pružina.Baggio píše:Dnes jsem byl s tou klimou a ten únik je přesně v tom spoji,ale borec na mě hned,že se musí vyměnit celá hadice plus ta nadržka a hned začal házet něco kolem 5 tis.Doma se to snažím rozpojit ,ale nejde to ani boha .Ten spoj drží jak zavařenej ,tak co s tímProsím o radu dík
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host