Drah píše:Bereš i taspy nebo jí radši budeš skrývat?big_bart píše: Oki tak ja ti ty podlozky a samolepku privezu na sraz do Cako. Uz se tesim a fotak beru sebou.
Proč by mě měl skrývat? Myslíš jako,aby se mě někdo nelekl?

Drah píše:Bereš i taspy nebo jí radši budeš skrývat?big_bart píše: Oki tak ja ti ty podlozky a samolepku privezu na sraz do Cako. Uz se tesim a fotak beru sebou.
Právěže naopak.taspy píše:Drah píše:Bereš i taspy nebo jí radši budeš skrývat?big_bart píše: Oki tak ja ti ty podlozky a samolepku privezu na sraz do Cako. Uz se tesim a fotak beru sebou.
Proč by mě měl skrývat? Myslíš jako,aby se mě někdo nelekl?Ale jinak tam já nebudu, já budu doma!
promin, ale z tve odpovedi (smajlika) nevim jestli jsem se blbe zeptal, nebo řekl něco legracniho.Meda píše:No tak pošly VIN ať se Ti na ten "T" sloupek mohu podívatbjuty píše:Levý horní díl "T" sloupku.Meda píše:Tak koukám, že plánujete zase srázekNo když mě do toho nic nevleze tak se přijedu juknout
Kdyby jste potřebovaly nějaký díly tak písněte a dohodnem se
Víš znám A,B,C a D sloupek. Asi jsi myslel T plast na B sloupku. Je tam víc možností pokud teda mluvíme o tom samém. Já tam třeba mám dírky pro prostorový senzory.bjuty píše:promin, ale z tve odpovedi (smajlika) nevim jestli jsem se blbe zeptal, nebo řekl něco legracniho.Meda píše:No tak pošly VIN ať se Ti na ten "T" sloupek mohu podívatbjuty píše: Levý horní díl "T" sloupku.
To se mu musis podivat do jeho profilu, napriklad, co ma za zamestnani:bjuty píše:promin, ale z tve odpovedi (smajlika) nevim jestli jsem se blbe zeptal, nebo řekl něco legracniho.Meda píše:No tak pošly VIN ať se Ti na ten "T" sloupek mohu podívatbjuty píše: Levý horní díl "T" sloupku.
Tak sorry, nejsem profík jako vy, a protože neznám toto značení, dal jsem to T do uvozovek. Hlavně že se bavíte.pelen píše:To se mu musis podivat do jeho profilu, napriklad, co ma za zamestnani:bjuty píše:promin, ale z tve odpovedi (smajlika) nevim jestli jsem se blbe zeptal, nebo řekl něco legracniho.Meda píše:No tak pošly VIN ať se Ti na ten "T" sloupek mohu podívat
"Povolání: Vedoucí skladu N.D."
Ja bych se rehtal jeste vice.![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů