Mam svou diagnostiku,v měřenych hodnotach na diagnostice litaly hodnoty toho čidla jak na horske draze. Misto toho aby zvedal teplotu po pul stupni tak vyletl z 0 na 20 a zase spět pak pomaličku lezla teplota nahoru a takove věci si to dělallo. Jen mam jěště jeden poznatek,znamy taxikař ma mondeo 2.0tdci a taky měl problem se starty. Koupil aditivum do nafty a ma po starostech. Nalil tam něco od Castrolu.Jinak tady je hezky članek na jmeno aditiv a nafty u nas prodavane.Tak si počtěte.EL píše:To Romano,
meril si odpor na snimaci teploty v hlave valcu pri ruznych teplotach? Kde jsi byl na diagnostice? Jde o zmereni hodnot teploty motoru za studena.
Romano píše:Taky si přidam svou zkušenost.Baterka Varta myslim 76Ah startovaci proud 800A koupena v listopadu moc nevyřešila. V patek vyměna Snimače teploty hlavy,vykazoval si co ho napadlo. Starty sice lepši ale zvuk starteru se mi nelibi už posledni rok. Včera jsem ho rozhodil,vyměna veškerych pouzder a spinače. A co myslite dnes rano,20 pod nulou a focus na na prvni brnk.Podotykam žadne žhaveni na třikrat a podobně .Otočim kličem a když pozhasinaji kontrolky tak startuju. Co se mně tyka,zahada hlavolamu vyřešena![]()
![]()
. Asi to bylo taky tim že jsem ve čtvrtek doma hrozil že pokud to budou vstřiky tak jde focus na jaře z domu.Žena se mi malem rozbrečela.Hold Focus to je srdcovka.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti