Přátelské setkání STdriveRS.cz ve Vysokém Mýtě - 1.8.2010
-
- .
Re: Přátelské setkání STdriveRS.cz ve Vysokém Mýtě - 1.8.2010
Já mam jen dotaz k tý platbě. Mam to zatím posílat jen za sebe a nebo rovnou i za ty 2 kámoše s neFordama?
- RedZero
- Junior
Prosím odesílejte zatím pouze za sebe .. za nefordový posílat až po 22.7. ( jak jsem dal limit )
Lenoch jménem Mondeo
Mini One 1.6 S-design ( malinko poupraveno
) také už jinde ..
Ford Focus ST, 2.5 20V turbo, 3.dv, electric orange už jezdí jinde :-/
www.STdriveRS.cz

www.STdriveRS.cz
- cizaa
- .
Hehe, tak to tady má asi někdo průšvih...
Fokal píše:Odesílám i za A3 1.8T
ST170, ´02, 5D, ATE, TRW, Imperial, projekt postupné restaurace na sérii

Fiesta 1.4 Titanium ´09, 3D, Squeeze
Fiesta 1.3 ´98, 3D, Modrá
GALERIE
EX: Focus 1.6 ´98, 5D, Moondust

GALERIE
- fleguso
- .
Zdravim vsechny fordaky.CHci opozdene podekovat za supr akci v Bechyni,hlavne celemu realizacnimu tymu a vlastne vsem za skvele prijeti mne,jako novacka.Bohuzel do Myta se nedostanu,ale preju vam,aby se zadarilo aspon jako v Bechyni. 

Nyní:Mondeo ST220 V6 3.0 sedan blue performance
Bylo:Mondeo ST200 V6 2.5 kombi
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 54&t=27828
Bylo:Mondeo MKI 1.8 HB
Bylo:Mondeo MKI 1.6 HB
Bylo:Sierra 2.0
Bylo:Mondeo ST200 V6 2.5 kombi
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 54&t=27828
Bylo:Mondeo MKI 1.8 HB
Bylo:Mondeo MKI 1.6 HB
Bylo:Sierra 2.0
-
- .
to Cizaa: Ty seš teda škodolibej
A on to myslel v dobrym 
Já mám ještě pár dotazů
Ubytování se bude platit na místě a o jeho zařízení se starat mám sám nebo nemám? Pak k tomu grilování, počítám že každý bude odkázán na svoje zásoby. Že bych případně naložil nějakou flákotu a podělil se, nebo tam už něco bude? Abych si nevezl maso domu 
A pak ještě dotaz k ježdění po okruhu. Kamarád ze Slovenska jede na Honday (sraz Hond) a v neděli se bude vracet přes Vysoké Mýto, a říkal, že by se tam za mnou zastavil se svojí krasavicí (upravená Honda S2000, turbokit, atd
). Je možnost, že by třeba chvíli jezdil místo mě, s tím že já bych se s ním svezl, nebo tam bude v 8:00 puštěných 25 vybraných aut a šmitec? Nebo kdyby případně zaplatil i poplatek na místě. Jestli by byla nějaká možnost. Jen se ptám, pokud to možné není dorazil by asi jen pokecat na čumendu.
PS: To je jiná Honda S2000 než jsem přihlašoval na doplnění počtu, aby nevzniklo nedorozumění

Já mám ještě pár dotazů

A pak ještě dotaz k ježdění po okruhu. Kamarád ze Slovenska jede na Honday (sraz Hond) a v neděli se bude vracet přes Vysoké Mýto, a říkal, že by se tam za mnou zastavil se svojí krasavicí (upravená Honda S2000, turbokit, atd

PS: To je jiná Honda S2000 než jsem přihlašoval na doplnění počtu, aby nevzniklo nedorozumění

- MikeX
- Nováček
Devilstorm:
RedZero píše:************************************************************************
Pro ty co si myslí, že dorazí až do mýta a zajezdí si .. bych je jen chtěl vyvést z omylu... máme to pro max. 25 aut a pokud se to naplní tka se nikdo nalší nevtáhne !!!!! ( ne že bych nechtěl, ale letos to budou kontrolovat :-/ )
Adam
-
- .
MikeX, ano to chápu, jen jsem myslel, jestli neni možné, že svoje auto odstavim a místo v něm se svezu na chvíli v jiném. I když si nedělám naděje a chápu že to asi možný nebude.
Teď mě tak napadá, může se během akce opustit areál (pro benzín, jídlo,... ) ?? To doufám, že jo...
Teď mě tak napadá, může se během akce opustit areál (pro benzín, jídlo,... ) ?? To doufám, že jo...
- STdriveRS
- .
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, za vedení STdriveRS.cz děkuji za pochvalu, ta vždy potěší. Rádi přivítáme mezi námi nováčky a vždy doufáme, že se nakazí "stejnou vlnou jako my" a že se z nich stanou stabilní účastníci, dalších akcí. Škoda, že ti nejvyjde VM...tak snad další akce - posílám ti soukr. zprávu (SZ) ohledně toho Brna.fleguso píše:Zdravim vsechny fordaky.CHci opozdene podekovat za supr akci v Bechyni,hlavne celemu realizacnimu tymu a vlastne vsem za skvele prijeti mne,jako novacka.Bohuzel do Myta se nedostanu,ale preju vam,aby se zadarilo aspon jako v Bechyni.
Pavel
Pro radost: FORD MONDEO MKII ST200 2.5 V6-24V Hatch ´99 + ST200 2.5 V6-24V Kombi ´00 ND
Pro rodinu: VOLVO XC
Pro cesty necesty: FORD RANGER UNLIMITED
www.STdriveRS.cz + starší recenze n@MACZ https://moje.auto.cz/tigerbp79/st.html
- STdriveRS
- .
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, výše uvedené ohledně ubytování, stravování a tak ti pošle RedZero.Devilstorm píše:MikeX, ano to chápu, jen jsem myslel, jestli neni možné, že svoje auto odstavim a místo v něm se svezu na chvíli v jiném. I když si nedělám naděje a chápu že to asi možný nebude.
Na to ostatní jsem ti poslal SZ.
Za team STdriveRS.cz
Pavel
Pro radost: FORD MONDEO MKII ST200 2.5 V6-24V Hatch ´99 + ST200 2.5 V6-24V Kombi ´00 ND
- karel_st170
- .
Neskutečný co se tu řeší....jen zírám....

- RedZero
- Junior
Jsou zarezervované nějaké chatky v Kempu Hluboký. Ti co napsali, že chtějí chatku tak mají rezervaci. Chatka se platí na místě. S tím, že pokud se najde někdo kdo by chtěl přenocovat a nenahlásil se tak zatím chatky volné jsou ( nerezervované ).
K hondě... Bohužel to asi neprojde .. minulej rok to bylo takové volnější, ale letos vyhrožují, že to budou kontrolovat kdo tam jezdi.
Ovladač od brány bude, takže jet na oběd, natankovat koupit pití se určitě dá.
Karel: ted nevím co myslíš ? ty teda nedorazíš ?
K hondě... Bohužel to asi neprojde .. minulej rok to bylo takové volnější, ale letos vyhrožují, že to budou kontrolovat kdo tam jezdi.
Ovladač od brány bude, takže jet na oběd, natankovat koupit pití se určitě dá.
Karel: ted nevím co myslíš ? ty teda nedorazíš ?

Lenoch jménem Mondeo
) také už jinde ..
www.STdriveRS.cz

www.STdriveRS.cz
- karel_st170
- .
-
- .
RedZero: Díky za odpověď. Jinak Hondu už neřešim, chápu že to je velká komplikace, už jsem napsal STdriveRS PM, nechci nijak přidělávat starosti, byl to jen dotaz. Pusť to z hlavy.
Už budu ticho, ať tu nejsem za komplikátora a řešitele...
Už budu ticho, ať tu nejsem za komplikátora a řešitele...
- cizaa
- .
No počkej, se vzdáváš moc rychle... Já klidně budu škodolibej, ale ty buď komplikátor

Ne, teď vážně...docela Adama s Pavlem chápu. Jednomu dovolíš a už v tom nikdy pořádek neuděláš. Možná by se dalo říct, že o ho*no de, ale na druhou stranu Murphyho zákoník je neúprosnej a průšvih na sebe nenechává nikdy dlouho čekat...za to to prostě nestojí
Už s tím chlapi maj přece jen nějakou vlastní zkušenost a kdybych to vzal hodně nadneseně, tak tam za chvíli můžeš mít stovku aut, který prostě neuhlídáš... Čumenda prakticky není problém, ale svezení prostě bude výsadou jen pro 25 šťastlivců

Ne, teď vážně...docela Adama s Pavlem chápu. Jednomu dovolíš a už v tom nikdy pořádek neuděláš. Možná by se dalo říct, že o ho*no de, ale na druhou stranu Murphyho zákoník je neúprosnej a průšvih na sebe nenechává nikdy dlouho čekat...za to to prostě nestojí

Už s tím chlapi maj přece jen nějakou vlastní zkušenost a kdybych to vzal hodně nadneseně, tak tam za chvíli můžeš mít stovku aut, který prostě neuhlídáš... Čumenda prakticky není problém, ale svezení prostě bude výsadou jen pro 25 šťastlivců

ST170, ´02, 5D, ATE, TRW, Imperial, projekt postupné restaurace na sérii

GALERIE

GALERIE
- RedZero
- Junior
Tak se nám 25 míst na plnilo a přihlášky jsou uzavřené. Pokud by měl někdo ještě zájem, tak je možné se zapsat dfo náhradníků. Zatím nejsou od všech připsány zálohy na účet, tudíž není přihláška potvrzená. Ale předpokládám, že asi všichni pošlou.
Další volná místa již asi nebudou, protože je potvrzena varianta pro max. 25 lidí. Bohužel jsem potvrdil tuto z důvodu malého zájmu ze začátku. Ale v posledních 2 dnech se zapsalo asi 10 lidí.
Poučení pro příště ... nečekat až na konec ..
Tak se nám 25 míst na plnilo a přihlášky jsou uzavřené. Pokud by měl někdo ještě zájem, tak je možné se zapsat dfo náhradníků. Zatím nejsou od všech připsány zálohy na účet, tudíž není přihláška potvrzená. Ale předpokládám, že asi všichni pošlou.
Další volná místa již asi nebudou, protože je potvrzena varianta pro max. 25 lidí. Bohužel jsem potvrdil tuto z důvodu malého zájmu ze začátku. Ale v posledních 2 dnech se zapsalo asi 10 lidí.
Poučení pro příště ... nečekat až na konec ..
Lenoch jménem Mondeo
) také už jinde ..
www.STdriveRS.cz

www.STdriveRS.cz