Příspěvek
od ZLOU » 12.01.2016 19:34
Díky ti za snahu a ochotu. Nadšení pro věc se také cení.
Ale jak jsem psal, tvoje uvedení se a projev není zrovna nejvhodnější. Držel bych se pořekadla mlčeti zlato.
... ...a ja som robil skor to ze som montoval vyfuk studene sanie ...menit montoval ci daval vecsie turba upravoval som specificky auta na vyssi vykon alebo som len opravil auto podla poziadavok majtela auta .. kutil.
Co se pod tím skrývá??? Fakt tě nechci shazovat, ale když vše ostatní dělali pořádné firmy, tak co pak zbylo na tebe a kamaráda v garáži?
Kdo si prosím tě nechá hrabat v motoru od kutila? Dobře, sundat hlavu, vyměnit rozvody na starých BMW, ... apod., tam není až tak co pokazit, natož výměnou výfuku. Mě to spíš připadá jako tuzing - střílení do výfuku, Blow, ... a chip od pořádné firmy.
Ale jo, vím co to asi tak bude. Prostě gážové úpravy, co si všichni doma děláme. Sání, intercooler, pružiny, tlumiče, brzdy, to máme za sebou mnozí, ale na to nemusím být mechanik teoretik. To pak stačí někdo, kdo to opravdu umí.
Dnes už dobrou noc.
Ještě mě tak napadá. Není to celé jen vtip, kdy se někdo baví na úkor těch, kteří reagují? Mě to skoro tak připadá. To jediné dává smysl.
S-MAX Titanium S - 2,5 ST, 2/2009
NR Chip 280/440, RS vstřiky, 2,75" downpipe, IC FMIC, 76mm Al sání FMIC+Simota, Eibach Pro-Kit+IVDC, 18"a19" Ford+20a25mm Eibach a H&R, sport cat.