Prece bowling kontra petanque.Lexie píše:Dvojsmysl??? Kde, jaky, proc??mansart píše:tady se to pěkně dvojsmyslě rozjíždíPedroH píše: No záleží které koule máš na mysli?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

pelen píše: Budes hazet jen osmickou.
bruno píše:Slivovička bude! A kdo odmítne toho kousnu. Kdo bude chtít naučit jak se pije slivovice, tak pro toho mám skvělého trenéra. Manželka to jednou učila jednoho mladíka z jihu. Po šesti štamprlách už byl schopen držet s ní krok, ale pak ho musela odvést do noclehárny a pokračovala v krasojízdě, takže bacha na ňu.
Jo a na bowling se s manželkou hlásíme taky. Jen šipky nemusím, u těch jsem si přetrhl v rameni vazy.
Ještě uvidím, podle toho jak moc se ještě vykrmímpelen píše:Ctrnactku?taspy píše:pelen píše: Budes hazet jen osmickou.
To právě nechci, u té je potřeba ještě větší síla, protože je lehká a nechce se jí až ke kuželkám! S tou až končím! Na začátek potřebuju něco těžšího!
no a pak se nediv, že nemáš sílutaspy píše: Ještě uvidím, podle toho jak moc se ještě vykrmím![]()
![]()
A jakou budu mít taky sílu! Začínám s těžšíma a postupně ubírám!
mansart píše:tak to si teda dobrý hrýč. Jak to se ti povedlo....Mě se teda akorát povedlo probodnout ten displej
bez toho to přece nejde při ničembruno píše: Jak se mi to povedlo?
Prostě dávám do toho všechno.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti