Já vím, postavíš se opačně, ale vysvětluj to třeba blondýně.

stano. píše:Vsetci chcu vsetko najlacnejsie, najlepsie zadarmo. Samozrejme pristup ako k premiovemu klientovi. Potom to tak aj vyzera
Nevim, jestli tohle zrovna pasuje na běžný účet u banky. Na účtu od ČS nevidím prémiového nic a i když to bylo nějakých mizerných 100 Kč měsíčně, tak proč to platit, když za to samé u konkurence neplatím vůbec nic.enjoy píše:Kdo se živí prodejem čehokoliv, tak tohle určitě dobře zná![]()
Někdy mám pocit, že zákazník žije v dojmu, že my to trháme ze stromů a nic nás to nestojí.
Platit bance za to že u ní mám uložené vlastní peníze je blbost, Ty peníze u banky jen tak neleží, ale banka s nima pracuje a vydělává na nich (úroky ČNB, hypotéky, půjčky), nehledě na další příjmy za platby kartou a další a další poplatky. Proto ještě chtít stovku měsíčně po klientech mi příjde sprostý... Defacto některé banky i tobě platí za to že u ní máš peníze, je to ale tak nicotný úrok (0,01%) že je to spíše úsměvnýstano. píše:Vsetci chcu vsetko najlacnejsie, najlepsie zadarmo. Samozrejme pristup ako k premiovemu klientovi. Potom to tak aj vyzera
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host