https://www.facebook.com/10002164873116 ... 168015233/
Urcite ho nechcel usadit do auta pred zakrokom. Keby sa nesprava ako chuj, nemuselo k tomu prist. Preco policajti nechali dieta v obchode... Mozno to bola rodinna znama. Tazko povedat. Ak ho nechali u naozaj cudzej osoby, tak ano, za toto potrestat. Nie za vynucovanie pravidiel.miki21 píše: 15.03.2021 12:42 Pokud tvrdí, že chtěl dítě usadit do auta a pak se legitimovat, tak těžko říct říct. Nechat dítě u cizí osoby a sbalit otce ,byla určitě chyba a doufám, že za ni bude trest. Ty bys přišel někde do krámu, nechal tam 3-leté ďecko s tím, že si někam odskočíš.?
Fakt je problem toto spravit? Treba zacat vyhukovat, ze ziadne rusko, je to proti obcianskej slobode, prip. podobne nezmysly?Sentik píše: 15.03.2021 14:12Tak nějak..fofok píše: 15.03.2021 13:27 Tyhle blbosti nesleduju,ale kdyby mi orgán řekl ať si nasadím roušku,tak si jí nasadím a za deset metrů bych jí třeba zase sundal,ale proč to ti lidé dělají a co si tím dokazují mi hlava nebere.
Venku roušku nenosím, protože mi to přijde stupidní, ale pokud by me k tomu vyzval policajt, tak si řeknu, je to jeho práce - von to nevymyslel - roušku si nasadím a za pár metrů zas sundám...
Moc nevim co budu dělat, až si ji zapomenu a fakt se mi to stane![]()
Tak ten zásah v UH jsem neměl na mysli, nechat tak malé dítě, byť pár minut, bez dozoru, to raději ani komentovat nebudu.Karel2 píše: 15.03.2021 13:24 ..... Uvidime co se vysetri ci nevysetri a o tom diteti museli rici dispecinku protoze prijela 2 hlidka ne?
Na ty ostatni zasahy jsem nekoukal, polemizuju jen s tim v UH.
Tak jasně, každý normální člověk by to udělal stejně. Taky s policajtama nediskutuji a za celý život jsem s nimi nikdy neměl sebemenší problém a doufám, že to tak zůstane i v budoucnu. Když vím že jsem zhřešil, například rychlostfofok píše: 15.03.2021 13:27 ......kdyby mi orgán řekl ať si nasadím roušku,tak si jí nasadím a za deset metrů bych jí třeba zase sundal......
Doufám, se to bude očkovat zdravotnik a ne v novinach. Na očkování už sectesim, abychom se mohli brzo vrátit k normálnímu životu.ballu píše: 15.03.2021 22:27 https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1648731161
A v dnešních novinách chtějí očkovat děcka.
Tak Vyškováku, můžeš jít se tvou ratolestí příkladem. Až ti to dají příkazem, dovést děcko na včelku, tak v té kazajce budeš ty a budeš se na to dívat.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host