Zavedou bonz linku, stano můžeš konečně nahlásit sousedy.

U nás v práci to firma navrhla sama, resp. teď se o tom jedná. Nevím o tom, že by někdo podepisoval petici, že na HO chce přidat na elektriku apod., ale vem to z druhé strany - firma tím opravdu ušetří. Elektřina, voda a v této době navíc za různé testy nebo ochranné prostředky... tak proč nedat zaměstnancům nějakou kačku do výplaty. Samozřejmě, ušetříš za cestování (ne vždycky - typicky v Praze máš roční lítačku), na druhou stranu máš jiné náklady. Když jsi fulltime na HO, musíš si zařídit doma pracoviště, nějaký psací stůl, pořádnou židli, monitor až dva, tiskárnu... Že vyplácáš dost vody, elektřiny (PC technika, svítíš, vaříš), plynu (když jsi doma, musíš si topit na 22, když jsi pryč, stačí 19), to je snad taky jasné.maverick píše: 28.02.2021 19:42 BTW, nedavno se u nas nekdo ozval, jestli fabrika resi to, ze by mela zamestnancum na home office doplacet na energie atd...jsem se chytal za čelo...vzdyt to pohodli, časova uspora do a z prace, nehlede na usporu paliva pro dojizdejici...
Havlíčkovo snění...miki21 píše: 01.03.2021 08:29 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ha ... .seznam.cz
No tak to jsem zvědavý. Za 3týdny nebude nic, zas se na něco vymluví.
Podobne to mame aj u nas. Naco zatvarat fabriky, znicit ekonomiku, pretrhat obchodne vazby a retazce, ked sa ludia stretavaju po pivniciach, krcmach, navstevach? Zostanu doma z fabriky a stretavanie sa este zhorsi. Vysledok bude rovnake sirenie (mozno trochu lepsie, mozno trochu horsie) a rozdrbana ekonomika. Toto fakt nie je cesta.Sentik píše: 01.03.2021 11:12 2) Jsme na tom fakt tak špatně, ale zkoušíme to řešit na 156. pokus stejně jako předtím, tzn. bez zavření fabrik a totálnímu ukotvení lidí doma je to k ničemu ...
Evidentne nechapes ani druhu vetu, ktoru som pisal.Sentik píše: 01.03.2021 11:19 Jako že tedy po opuštění brány fabriky se lidi v těch krčmách, návštěvách a sklepech nepotkávaj? To mi chceš říct? Tak to potom jo.
Ty někde vidíš, že pod touto lékařskou zprávou je podepsaný nějaký Volný?
Což je uplně jedno, vzhledem k tomu, že se nakazí v prácistano. píše: 01.03.2021 11:28Evidentne nechapes ani druhu vetu, ktoru som pisal.Sentik píše: 01.03.2021 11:19 Jako že tedy po opuštění brány fabriky se lidi v těch krčmách, návštěvách a sklepech nepotkávaj? To mi chceš říct? Tak to potom jo.
Teraz po praci stihaju len jednu navstevu. Ked budu cely den doma, od nudy aj tri.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů