já tam dal laminát, nastříkal ho a v pohodě, mrkni mám to ve fotogalerii.Blaaana píše:U nás je ale vyskoj nájezd do zahradyPaJaS píše:Jestli pořád někde o něco drhneš, tak se na spoiler vyprdni, protože ten se musí nalakovat taky. Holej laminát by se Ti tam určitě moc nezamlouvalSpíš se teda zkus poohlídnout někde po tý gumě a nebo musíš přestat drhnout
kolik stojí ta blbá guma?
už je doleneodees píše:drží po celé délce spodku nárazníku, v té gumové liště je ještě jedna úzká zelezná lištička a ta je po celé délce nacvaklá na nárazníkmilos83 píše:Jj, dá se sundat celkem jednoduše. Drží tam na pár místech a je nacvakaná k nárazníku. Ale nová stojí celkem raketu.
to je vlastní výroba já jsem měla tu hnusnou pruhovanou masku,tak jsem to vyřízla a napresovala jsem tam mřížku a dole to samý.Ale ta maska se mi moc nelíbí je tam mezera mezi haubnou a maskou fujneodees píše:dej tam bílé blinkry, je to hezčí, ten tahokov vyšela na kolik? teda ta maska a spodní mřížka?
já už na to nemam nervy dělat toznovu,víš?A taky mřížka došla měla jsem jen kousek od kámoše.Nespim na netu ale nemůžu se odlepit od fóraneodees píše:Jo to vidím, pokud tomu rozumím tak jsi prostředek vyřezala a napasovala do toho tahokov. jestli jo, udělej ten vrch znovu a dej toho na výšku víc ( ty na tom netu i spíš?)
Blaaana píše:já už na to nemam nervy dělat to znovu,víš?Navíc je tam ten oválek s tim fordem přidělanej,tak to nejde roztáhnout ten rámeček.A taky mřížka došla měla jsem jen kousek od kámoše.Nespim na netu ale nemůžu se odlepit od fóraneodees píše:Jo to vidím, pokud tomu rozumím tak jsi prostředek vyřezala a napasovala do toho tahokov. jestli jo, udělej ten vrch znovu a dej toho na výšku víc ( ty na tom netu i spíš?)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti