ty mě bavíšvitr73 píše: bych radsi koupil bateriovy vypinac...a baterku vypinat at ji stojici auto nevybiji-staci co se vybiji sama..nez blbnout se zasuvkou zapalovace..

ty mě bavíšvitr73 píše: bych radsi koupil bateriovy vypinac...a baterku vypinat at ji stojici auto nevybiji-staci co se vybiji sama..nez blbnout se zasuvkou zapalovace..
Tak tak, ono se taky rika: mit 2000 a nemit 2000, to je uz 4000 rozdíl.vitr73 píše:no ja si u vseho rikam stare heslo -i prodelek je kseft- tak vzdy jen pocitam...a tohle je podle mne presne v duchu tohohle hesla ...
Myslel som.jenikHK píše:fotku klidne dodam, ale není to nic svetoveho, z nabíječky odstrizeny krokodyli...
Neviem ci to trva kratsie ako strcit konektor do zapalovaca...vitr73 píše:...mimo dobehu oken nevidim duvod cokoliv jineho nastavovat...
krome oken a strechy se vymaze datum a cas (resenim je originalni vestavena navigace s deaktivovanym pin kodem) ... co dal?rov píše:proto píšu AŽ SI JEDNOU KOUPÍŠ AUTO CELÉ V ELEKTRICE a né mít veterána , který má tak max okna v elektrice
Jak je to s adaptacemi RJ motoru? Ty se nevymazou?ZaQik píše:krome oken a strechy se vymaze datum a cas (resenim je originalni vestavena navigace s deaktivovanym pin kodem) ... co dal?rov píše:proto píšu AŽ SI JEDNOU KOUPÍŠ AUTO CELÉ V ELEKTRICE a né mít veterána , který má tak max okna v elektrice
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů