Včera jsem koupil baterku, vzhledem k celodennímu svícení a pojížďkám manželky jsem dal 55Ah - Varta blue dynamic (do feldy 1,3 jsem při výměně také dával 55Ah)- tím snad nic nezkazimzahys píše:Tak se taky podělím o zkušenosti s ranním startovánímkdyž startuju, tak se mi zkalibruje přístrojovka a vymažou kilometry (celkové ne). Prý nemá při startu napětí klesnout pod 10 V, já naměřil 9V
takže to vypadá na novou. Stačí na 1,6 baterka 43 Ah. Vždycky jsem kupoval banner, startovala i v -30 napoprvé a vyrábí 44 Ah, tak doufam, že bude tato baterka na starty stačit?????
A kde sidli ten opravar?abe píše:Uz jsem v klubu repasovanych altikuOdesel regler + vydrene kontakty na rotoru od uhliku.Vymena regleru+nove kontakty na uhliky+lozisko+promereni diod+celkove vycisteni.Za dily 4500kc p.Hotarek(oprava alt.+starteru) Ostrava Poruba
Rada od p.Hotarka nedavat kritku,kterou dodavaji k regleru na uhliky.Pri se tam tvori medenka a ta dela ten bordel co vydira ty kontakty na uhliky.Pry alternatory BOSCH tam nic nedavaji,kvuli tomu ze se ten bordel pekne vyfouka ven z alt. a jsou spolehlive.[/b]
Pro jistotu? Vzdyt jsi take clenem klubu repasovanych altiku.Ahmed píše:A kde sidli ten opravar?abe píše:Uz jsem v klubu repasovanych altikuOdesel regler + vydrene kontakty na rotoru od uhliku.Vymena regleru+nove kontakty na uhliky+lozisko+promereni diod+celkove vycisteni.Za dily 4500kc p.Hotarek(oprava alt.+starteru) Ostrava Poruba
Rada od p.Hotarka nedavat kritku,kterou dodavaji k regleru na uhliky.Pri se tam tvori medenka a ta dela ten bordel co vydira ty kontakty na uhliky.Pry alternatory BOSCH tam nic nedavaji,kvuli tomu ze se ten bordel pekne vyfouka ven z alt. a jsou spolehlive.[/b]
Cenu nevím jaká je, ja jsem sehnal fungl novou za 800,- blue dynamik. Ale myslím, že budeš mít problém s výškou baterií, nedostaneš tam kryt na bat. Výška by měla být 175mm. Toť můj názor.MK píše:Tady maji v akci celkem slusnou baterii, myslite, ze ji FoFo bude dobre dobijet? http://www.autobaterie.net/exide-excell/ex12/
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 1 host