TOto téma je již zřejmě po smrti, neboť se mi do teď nedostalo jakékoliv odpovědi, nic méně informoval jsem se jinde a sen si konečně splnil, tak se s Vámi podělím:
subwoofer MTX audio RT12AT + zesilovač Crunch GPX500.2. Instalace mi trvala asi 4 hodiny

, postup natažení kabelů stejný, jak je tu už uvedené, nic zásadního, jen jsem si trošku pohrál s umístěním zesilovače, s uchycením nebyl problém, jedním šroubem to drží v horním plastu a dalšími dvěma je to chycené k čalounění, čtvrtý roh zesilovače uchycen není kvůli tvaru čalounění (kroutilo se se to a výsledný efekt žádný) drží to dobře, mám to už přes měsíc, bez sebemenšího problému. Jediný co je blbý, že sem musel do plastu vyřezat díru pro signálové kabely a také je horší přístup k potenciometrům nastavení zesilovače. Krom těchto nepatrných nevýhod to má jednu pro mě velmi důležitou výhodu, a to, že zesilovač je uklizený a žádným způsobem nezasahuje do prostoru kufru, takže když vyhodím subwoofer, jako bych tam nic neměl. Další velká výhoda oproti umístění na zadní stěnu zedačky, že v případě sklopení a převozu větších předmětů nehrozí mechanické poškození apod... Co dodat...
Jinak co se týče volby subwooferu, všude chválený, jako nejlepší ve své cenové kategorii atd, ale nikde jsem nesehnal žádnou recenzi... Takže ta důvěra byla tak 50 na 50. Co se týče výsledku a splnění mých požadavků, nemám co bych vytkul. Subwoofer hraje čistě, nehučí, nerezonuje, všechny frekvence zahraje stejně, bez houpání hlasitosti. Osobně rád poslouchám všechny druhy hudby. Metal, rock super vyzní basová kytara... bicí, co se týče komerční, taneční hudby, to samé, rap, hiphop, drumm and bass, kde se kvalita a možnosti subwooferu otestují asi nejlépe, takéž bez zklamání, posluchač si bez problému užije basy opravdu od začástku slyšitelného spektra, tedy 20Hz, (zkoušel jsem to tone generatorem). Akorát bych teda dodal, tlak to také vyvine dostatečný, ale přecejenom, je to 200W subwoofer a člověk nemůže čekat zázraky, jako že by ozvučil půl města

. Jinak k zesilovači nemám co dodat, asi jako každý dvoukanál.... nastavitelná vyhybka, zesílení basů, volemu...., trvalý výkon rms v můstku výrobce uvádí 250W. Na subwooferu jsem naměřil výkon 245W, víc jsem volume netavil, přecejenom ten sub má psanejch 200...

. Abych to shrnul, subwoofer na netu stojí okolo 2.300,-Kč, zesilovač 1.700,-Kč + kabely okolo 500,-Kč. Já jsem sub koupil asi půl roku starý za 1500 i s poštou, takže za 3,700,-Kč spokojenos nad míru, mohu doporučit, myslím si, že nikoho nezklame.