Pokud clovek chce, dokaze hodne - i kdyz je zima

ja vim, ja tam tudma jezdim denne, vlastne uz to kratim pres baumax, protoze tam se stat skrz ten debilni hornbach fakt neda. ...Mira píše:to couddy: na kole ne, ale fofíkem taky ne. MHD to jistíjinak v Ol už 06:30 se to u aut. nádraží pěkně štosuje, skoro z každé strany sebrali pruh a je to na nervy, co pak odpoledne - hrůza
takže si raději v klidu posedím v autobuse
.... ale z parkoviště do restaurace bys klidně taky mohl dojít na lyžích v kulichu a rukavicích.
no to mě vykládej, jsem jel dneska s drahou 3/4 do fakultky a myslel jsem, že mě jebneMira píše:a bude to s dopravou v Ol jenom horšíuzavírek plná pr**l a už ráno po 6-té se to všude štosuje
Vcera jsem jel pr do ovy a potreboval domu. nacez nechapu, kterej hnus to znacil az na ty Trsice, z Pencic na Lipnany.. ja jsem tam v tech vesnickach doma a nechapal jsem co je tam ted za dopravu, to je jako nalet a stehovani vojskaSkubi píše:no to mě vykládej, jsem jel dneska s drahou 3/4 do fakultky a myslel jsem, že mě jebneMira píše:a bude to s dopravou v Ol jenom horšíuzavírek plná pr**l a už ráno po 6-té se to všude štosuje
![]()
![]()
otevřeli Hornbach a u autobusáku to bylo na mašli a to ještě frézují cestu z Krčmaně na Olmik, tak jsem jel přes Čekyni, Tršice a Velký Týnec.
Kdybych si to byl uvědomil s tím Hornbachem, tak jsem to vzal v Holicích na kruháči zadem![]()
To už se mi dlouho nestalo, abych vyjel z Přerova v devět a u fakultky jsem byl v deset
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti