jojojo,to je ono.A abys nespal venku sám tak já si vemu to svojí opičku na záda a ustelu si někde poblížHAWK píše:No ale kdybys zůstal s opicí venku(což je podle mě nejlepší řešení)Skubi píše:budu tam mít tři svoje ženské a každý večer ještě opici, takže sorry, ale to asi neklapne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jedno místečko by zůstalo volné
myslím si ,že vedle jeho opičky se můžeš asi klidně natáhnout ,to ti určitě dovolíHAWK píše:Ty Skubi ,ty nemáš jeden volnej pelíšek pro UcuLeLembovoSkubi píše:no ono bude nejlepší, když tam zavolášUcuLeLembo píše:........Nemáte někdo přehled jestli jsou volné ještě chatky,páč do stanu jí nedostanu ???tel. 387965286
![]()
Byla by škoda,kdyby kvůli takovému drobnému zádrhelu nemoh
přijet
Tak tohle opravdu dost nasere!!!bjuty píše:Tak a je to v p....ja se z toho p....
Konečně jsem přemluvil manželku a o dovolené jsem chtěl zajet na Křivonosku a ...
![]()
![]()
![]()
Zaměstnanec míní a zaměstnavatel mění, a jedu do ...na služebku do rajchu.
![]()
![]()
![]()
PS: a zrovna, když tam bude (dle vašich infomací) veselo já budu sedět a poslouchat rádoby rady od našich radilů.![]()
![]()
Pane Bože, co jsem Ti udělal.
Nějaká ta opička musí jít stranou když se chce někdo vyspatWolf2 píše:myslím si ,že vedle jeho opičky se můžeš asi klidně natáhnout ,to ti určitě dovolíHAWK píše:Ty Skubi ,ty nemáš jeden volnej pelíšek pro UcuLeLembovoSkubi píše: no ono bude nejlepší, když tam zavoláštel. 387965286
![]()
Byla by škoda,kdyby kvůli takovému drobnému zádrhelu nemoh
přijet![]()
![]()
Jinak se taky hlásím do stanového městečka
![]()
už od pátku
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti