Blaupunkt Hamburg našel jsem tohle:
tuner s RDS, 25 pamětí předvoleb, VKV/SV/DV • přehrává CDR-RW,MP3/WMA, ID3 tag, CD-Text • Max. výkon 4×45 wattů • 3pásmový parametrický EQ, X-Bass • 4kanálový výstup předzesilovače (3 V) • 2 vstupy Aux, z toho jeden na čelním panelu, USB vstup • ovládání CD měniče • plně grafický displej se třemi řádky • iPod-Ready: připojení iPod pomocí volitelného interfejsu • zobrazení až 127 adresářů/názvů souborů • Bitrate 8 – 320 Kbit • podpora variabilních bitrate • Bluetooth-Ready: MP3-Audio Streaming z mobilních telefonů s Bluetooth do autorádia a hlasité telefonování přes systém autorádia • připraveno pro hlasový výstup telefonu/navigace • Telefon-Mute • hodiny • integrovaný Bluetooth pro hlasité telefonování a přijetí/ukončení hovoru přes systém autorádia •
No nejsem oborník, ale tohle rádio mi přijde líp vybavený

je cca o 1400 dražší, když už bych kupoval něco takovýho, tak bych si asi připlatil a šel do toho Blaupunkta. I já se rozhodoval a měl jsem podobné požadavky (viz tahle diskuse) a nakonec jsem šel do levnýho a obyč Pioneer DEH-2920MP. I tak myslím, že nebudu zklamaný