(filtre, emisne, baterka) a pod? myslím, že každy pozera čisto na pomer spotreba/cena..ale do toho vstupuje vela iných položiek

ja vim, tohle jsem nechtel probirat... Jenom jsem chtel rypnout jako odpoved na tyhle http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... pic&t=6803 odpovedichmelko píše:to ano..ale čo ostatne režijne naklady?
(filtre, emisne, baterka) a pod? myslím, že každy pozera čisto na pomer spotreba/cena..ale do toho vstupuje vela iných položiek
No mě by pro zajímavost zajímalo jaký teda rozdíly v těch cenách jsou? Mě je jasný že pokud budu mít závadu na čerpadle, nebo vstřikách tak zaplatim u diesla víc, ale že bych řešil běžný díly na udržbu (batrka, filtry, emise)? Tak to fakt neřešim a nemám proč to řešit! Baterku potřebuju, když mám pech a odejde, nejdřív za pět let a stojí mě o proti benzínu max. 500kč (směju se), emise jednou za dva roky směšnej rozdíl (směju se), a o filtrec, svíčkách, brzdách a nevim o čem ještě bych vůbec nemluvil, já origo díly neberu a čerpám tudíž jen z druhovýroby, ale myslim že u origo dílů to bude podobný! Cena svíček? Stejná! Cena filtrů? Stejná! Cena brzdových dílů, tlumičů a nevim čeho ještě,... stená! Takže pokud budu tankovat naftu za stejnou cenu jako benál, je to jen muj osobní názor vyhrál diesel, ale pokud má stát nafta jako to některý čerpačky v posledních dnech předváděj o 2kč na litru víc, pak už je to jasný a příště mi bude jedno jestli budu kupovat benála, nebo naftu, ale spíš toho benála, protože když se vys*re např čerpadlo tak pak to zabolí!chmelko píše:to ano..ale čo ostatne režijne naklady?
Teda zewl, Ty jsi prostě machrzewl píše:toz myslim, ze tahle debata je na jine vlaknoA to na cele, protoze debata to muze byt rozsahla
btw: jenom malicky odkazek http://auto.idnes.cz/diesel-na-delsi-vz ... tomoto_fdv (ale tam se probira jenom spotreba + pojistky, ne opravy)
To víš naučil jsem se konečně zmenšovat fotky, tak blbnu, já jsem co se compu týče totálni debilzewl píše:Jozkablack: no ctu obcas i zpravy![]()
taky k tematu zpatky: dneska 250 km a spotreba 6.14 litru za podminek:
4 lidi v aute, pulka cesty zapla klima (strasne se mi ta potvora mlzi) - i kdyz si nejsem jistej, jestli ted spina, kdyz je venku 1-4 stupne, cca. 5 km jsem poposkakoval v zacpe u Noveho Jicina (asi nehoda nebo co, stalo to tam v obou smerech), jinak cesta Olomouc-Ostrava a zpet, cili slusny silnice.
do nafty stale davam aditivum, zimni gumy 185/65/14
btw: Jozkablack: fakt dobrej obrazek pod nickem
No tak dobře i na Focení jsem debilpelen píše:Jozkablack:
Take jsem si vsiml hezkeho obrazku pod nickem. Trosku rusi tmava sikma linka vpravo dole.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti