normalni jizda praha - chomutov 5.1
Jsem sice velmi uvědomělý řidič, přesto někdy při předjíždění, když člověk sešlápne ten plyn a auto udělá frrr....je to hezký pocit.lukyfofo píše:Ono to opravdu není žádná sranda, se s ním naučit. Je to parádní motor, který nechce jezdit moc pomalu a startuje po každým sešlápnutí pedálu, pak má být ta spotřeba nízká
Jj. dneska proběhlo měření od plné do plné a vyšlo o 0,7 litrů víc než ukazuje PP, takže mi to žralo 6,5 litru. Tak jedna třetina té nádrže byla prolítaná po městě, takže pořád je ta spotřeba docela v pohodě.Forny píše:PP keca nekdy i o 0.7 l/100km.
Presne to som sa cchel pytat. V lete nebolo problem drzat podla PP spotrebu na 5,5-5,6 aj ked viem ze niekedy keca, ale teraz okolo nuly to ide o nieco 6,5-6,8 viacej. Motor sa zahrieva az ked som na mieste, takze asi na take mini presuny... smola.problemem je kratka trasa a zima...motor se nezahreje a uz ho vypinas...2.0tdci neni na popojizdeni do praceja s nim jezdil 300-400km trasy (90% dalnice) a to jsem se dostal na spotrebu pod 6 a rozhodne jsem nebyl brzda provozu.
Avsak jezdeni do prace po Praze (6-8km), tak jsem se nestihal divit, ze palubak ukazuje >8 litru (kdyz jsme dal clonu, tak se motor zahral rychleji a jezdil jsem za 7)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti