Takže budeš chodit na pár kapek k Jasiovi i se stanem jo ?mansart píše:A ten displej je dokonce 2 místný na konci toho je označení promili. ono se to jenom tváří jako 3 místný
Máš ještě tx trubičky s tím váčkem....co měli VB?![]()
To by bylo bomba....
To Jasio: Tak jak to teda vidím tak já radši zůstanu ve svém stanu
Jj třeba bych vlezl skubimu do kočáru a divil se že nepasuje klíček barva je stejná a bude stát hned vedlemansart píše:No to je taky dobry napadBys totiž ani možná nenasedl do toho správeného auta
Oklamat to klidně můžete zkusit, ale beze mě, já si dám raději pivko. A navíc už to mám za sebou. Zkoušeli jsme a je to mrcha neoklamatelná. Birell nebere - ani ťuk, ale ovoce naměří snad každé. Ale stačí fouknout po 5 minutách a jseš "čistej". A já určitě v rámci testování nebudu na Křivonosce baštit pomeranče a meruňkymansart píše:Jasně vem to, aspoň budeme moct přijít na to jak to oklamat.
Jo tak to by bylo dost zajimavý. Však kdyby ti to nešlo u jednoho tak bys přešel k dalšímu a nakonec bys to svoje našel...Boban píše:Jj třeba bych vlezl skubimu do kočáru a divil se že nepasuje klíček barva je stejná a bude stát hned vedlemansart píše:No to je taky dobry napadBys totiž ani možná nenasedl do toho správeného auta
![]()
Tak nejdřív se budeme muset napít abysme to měli čím oklamavatopicak píše:Oklamat to klidně můžete zkusit, ale beze mě, já si dám raději pivko. A navíc už to mám za sebou. Zkoušeli jsme a je to mrcha neoklamatelná. Birell nebere - ani ťuk, ale ovoce naměří snad každé. Ale stačí fouknout po 5 minutách a jseš "čistej". A já určitě v rámci testování nebudu na Křivonosce baštit pomeranče a meruňkymansart píše:Jasně vem to, aspoň budeme moct přijít na to jak to oklamat.
![]()
![]()
Zkoušeli jsme všechno včetně kapek - připadali jsme si jak feťácimansart píše:A třeba nějaké kapky jste zkoušeli či tak?....... Takže jediná možnost je hodit to na zem a rozdupat:D
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů