http://ffplechac.rajce.idnes.cz/Most_24.03.2012/
taky že jsem uplně nasratýpetrpetrpetr píše:A já čekal výkon s těma slickamaTakeshi píše:ani nevim co s tim.
Napral to tam, jak Sennai když kámoš tam kopl kolo
Co měl ten v tom modrém? Vypadá to na výfuk, brzdy, motor?Takeshi píše: nicméně znáš to co udělá focs když nemáš zařazíno a zatočíšviz 5.48
mmm, ale bezmozků jak se dívám tam bylo dostTakeshi píše:výfuk komplet milltek,sání a remap
hlavně ap brzdy
Takeshi píše:taky že jsem uplně nasratýpetrpetrpetr píše:A já čekal výkon s těma slickamaTakeshi píše:ani nevim co s tim.
Napral to tam, jak Sennai když kámoš tam kopl kolo
nicméně znáš to co udělá focs když nemáš zařazíno a zatočíšviz 5.48
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BsPA0af-_i4[/youtube]
Takeshi píše:jsem rád že jste si to užili
mě auto neřadí,a tentokrát ani nevim co s tim,videa dávat nebudu,vypadám jak retard co neumí řadit 4,5,6a to sti jsem předjížděl snad dvě kola,normálně bych ho dal hned
![]()
nicméně tady maly previev dne,stejně nechapu co dělal
rychlosti jdou ztuha,když jedu normálně a řadim v 4tis tak tam padají,jakmile to ale zkoušim před omezovačem tak tam nejdou a musim silou a pokud to neni bleskový tak musim čekatmoskito píše:Takeshi co to máš s tím řazením?
Spojka, setrvák série?Takeshi píše:rychlosti jdou ztuha,když jedu normálně a řadim v 4tis tak tam padají,jakmile to ale zkoušim před omezovačem tak tam nejdou a musim silou a pokud to neni bleskový tak musim čekatmoskito píše:Takeshi co to máš s tím řazením?
dobu než mi to tam cvakne,takže než přeřadim tak chcípne turbo a znovu se musí roztočit![]()
no nevim vůbec co s tim dělat
Jo a mam tam tvrdsi stabilizatory a v ty vracecce je cítit jak se krouti karoserie, ale podvozek je hezky tvrdej a drží to pohromadě
Je toho spousta, jen to zpracovatThom píše:A nějaké bližší info, fotky nebo video o něm by nebylo? Pro nás, co tam nebyli.
spojka + setr tohle,tam je akorat něco špatně nastavenyho,převodovka bude Okpetrpetrpetr píše: Spojka, setrvák série?
Vyměníš převodovku na záruku a bude
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host