Vlastně sorry , tam mělo být " k vaším budíkům"

obávám se, že budeš potřebovat changer, obyčejně bývá pod sedačkou spolujezdceboreczek píše:čau chlapi, mam orig. rádio 5000, ale chci si pouštět CD. Nějaký čudlik CD tam je-nevíte jak se to dá vyřešit, kde se co napojí, aby to fakalo-dík
Máme Alpinu viz stránka zpět a ta má tuto kabeláž viz obr dole. Takže stačí koupit redukci Ford-Iso konektor. Co se týká ovládání pod volantem je další věc má to i další konektory z rádia a je nutný modul. Originál stojí tuším přes 3k a druhovýroba pod 2k. Raději jsem koupil dálkové ovládání Alpine k rádiu za 600.avrs píše:a chtěl bych se poptat Alpiňáků jaké redukce je třeba přikoupit, nikde totiž nejde zjistit co má rádio za konektora zda jde koupit redukce k ovládání pod volantem, případně kde? Šuplík asi vemu z http://www.mh.cz Díky
Díky za fotky a pomoc, co se týče toho dálkového ovládání tak nevím, já si na něj docela zvykl a u Alpine jsem žádné např. na volant nenašel. Všechno vypadá jak k TV a to bych stejně nepoužívalDamon píše:Máme Alpinu viz stránka zpět a ta má tuto kabeláž viz obr dole. Takže stačí koupit redukci Ford-Iso konektor. Co se týká ovládání pod volantem je další věc má to i další konektory z rádia a je nutný modul. Originál stojí tuším přes 3k a druhovýroba pod 2k. Raději jsem koupil dálkové ovládání Alpine k rádiu za 600.
Tady ale ten můj model zatím nemají byl poslední kus.avrs píše: PS: kdes to kupoval? Já přemýšlel nad Hificar.cz nebo Ahifi.cz. Díky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti