jen se objedna stredni dil a pujde to na auto, jen v servise kam chci jet maj momentalne nefunkcni zvedak,tak snad do konce tydne..
zkousel jsem to prilozit k autu, a krasne se vleze do vyrezu narazniku..cca 10mm lem po obvodu

A co takhle dát tam origo od Wolfu? já ho tam mám a super, jen ta cena kolem jedenácti tisícr0mik píše:takzeeee, synek mi vyfuk wm sport neproda, ma udajne kupce za vyssi cenu, tak ho seru abych se s nekym predhanel kdo da vic
kdyz jste u toho ULTERu.. koukam na ceny na netu, primo hotovy ULTER na focuse za cca (3400,-) .. coz se me zda dobra cena.. a kvalita? na netu jsem se akorat docetl ze cena/kvalita je dobra...
druhou moznosti je ten ST vyfuk od Eidose (2000,-)..
a treti ze tam pujde obycejny Bosal (1900,-)a jen koncovka sroubovaci![]()
samoze nejradej bych remus, jen tech 9000,- je silena prekazka pro me
to by bylo super,můžeš se mi prosím ozvat na 775 011 471.Stačí sms,zavolám zpět a domluvíme se.Určitě na to chci mrknout a poslechnout si to.Díky předem.pepino píše:já mám taky ulter laděnej duplex a max spokojenost. kupoval jsem ho od spei.cz
to fordik: kdyžtak se můžeme sejít a můžeš si to okouknout jestli budeš mít zájem
Jak se domluvíme,tak ti dám vědět.To jejsnýBoban píše:fordíku dej určitě vědět i mě !!!!
Opravdu decentní, nic víc ale jinak dobré.r0mik píše:tak tu je ten slibovany Ulter vyfuk, v celem rozmezi otacek
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host