A Fokimu jsi uz volal?

Neco je o tom napsano v TSB z r. 2004:
http://www.carcomplaints.com/Ford/Focus/2000/tsbs.shtml
Nemohu se dostat k textu. Ten, kdo ma TIS verzi 2005 nebo novejsi, tak ti to muze najit.

Hlavni pojistka ... 40Afoki píše:zkontroluj vsechny pojistky , protoze znamej mi volal ze mu nesepne okno , jen pri macknuti se rozviti kontrolka a hned zhasne , ja mu rikam pojistky jsi kontroloval , on ze jo , tak jinej vypinac , jiny rele , jinej CTM , a nic tak jsem sel do schematu a zjistil ze tam je jeste jedna pojistka a tu mel v prdeli . tak jsme ji dali a okno chodi jak má . on kontroloval tu co jde primo na okno ale je tam jeste jedna která jisti to ovladani .
tak podle navodu jsem se dopidil že:poj.49 25A vyhřívané zadní sklopelen píše:Hlavni pojistka ... 40Afoki píše:zkontroluj vsechny pojistky , protoze znamej mi volal ze mu nesepne okno , jen pri macknuti se rozviti kontrolka a hned zhasne , ja mu rikam pojistky jsi kontroloval , on ze jo , tak jinej vypinac , jiny rele , jinej CTM , a nic tak jsem sel do schematu a zjistil ze tam je jeste jedna pojistka a tu mel v prdeli . tak jsme ji dali a okno chodi jak má . on kontroloval tu co jde primo na okno ale je tam jeste jedna která jisti to ovladani .
Ovladani .............7,5A
Alespon podle schematu.
Tak problém je zdá se vyřešen.Dneska jsem to konečně rozebral a dopatral se.Byla to pojistka,poj.č.50 sice přepálená nebyla,ale nevodila.Vypadala v pořádku,ale denska jsem všechno radši měřil-vyndám pojistku měřím a nic stále nekonečno,tak jsem ji vyměnil a kouzlo vše funguje.Všem ještě jednou DÍKY za rady i zy věnovaný čas.libe píše:Pokud ti to hreje, kdyz podrzis relatko, tak zkontroluj pojistku pro ten casovac! Pokud jenom pojistka, tak parada!
psal jsem to .pelen píše:Foki zase zabodoval a na dalku.
Asi bude univerzalni postup:
Kdyz neco z elektriky nefunguje, tak automaticka kontrola vsech pojistek. Ne jen se podivat, ale i promerit.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti