Mám fofo po FL a mlhovky jsem si tam nechal dodělat. Celkem i s prací mě to stalo asi 2500,- ( mlhovky 1400,- ; vypínač cca 400,- rámečky okolo mlh a práce) . doba práce (ne mojí) asi tak 1,5hod.Foqus píše:a máte někdo zkušenost s doděláním mlhovek do Focusu po FL?? co to obnáší, co to stojí, kde to sehnat atd. Mlhovky jsou tam jiného tvaru a jinde umístěné, tak jestli to je jednoudušší či naopak složitější. Budu zřejmě měnit auťák za kombajn po FL a ten nemá mlhovky. Dík
a kde ti to prosímtě dělali? (myslím mlhovky40007 píše:Mám fofo po FL a mlhovky jsem si tam nechal dodělat. Celkem i s prací mě to stalo asi 2500,- ( mlhovky 1400,- ; vypínač cca 400,- rámečky okolo mlh a práce) . doba práce (ne mojí) asi tak 1,5hod.Foqus píše:a máte někdo zkušenost s doděláním mlhovek do Focusu po FL?? co to obnáší, co to stojí, kde to sehnat atd. Mlhovky jsou tam jiného tvaru a jinde umístěné, tak jestli to je jednoudušší či naopak složitější. Budu zřejmě měnit auťák za kombajn po FL a ten nemá mlhovky. Dík
Dělal mi to kluk co normálně dělá u Fordu. jenom jsem nejel za ním do servisu ale domu. Díly sehnal od svého známého ( myslím, že na vrakáči) a vypínač byl new . Měl jsem to bez fa.Foqus píše:a kde ti to prosímtě dělali? (myslím mlhovky40007 píše:Mám fofo po FL a mlhovky jsem si tam nechal dodělat. Celkem i s prací mě to stalo asi 2500,- ( mlhovky 1400,- ; vypínač cca 400,- rámečky okolo mlh a práce) . doba práce (ne mojí) asi tak 1,5hod.Foqus píše:a máte někdo zkušenost s doděláním mlhovek do Focusu po FL?? co to obnáší, co to stojí, kde to sehnat atd. Mlhovky jsou tam jiného tvaru a jinde umístěné, tak jestli to je jednoudušší či naopak složitější. Budu zřejmě měnit auťák za kombajn po FL a ten nemá mlhovky. Dík)
Mlhovky po FL - Polsko - NOVÉ Visteon 80-100PLN kus se žárovkou. A neoriginál rámečky 30PLN kusFoqus píše:a máte někdo zkušenost s doděláním mlhovek do Focusu po FL?? co to obnáší, co to stojí, kde to sehnat atd. Mlhovky jsou tam jiného tvaru a jinde umístěné, tak jestli to je jednoudušší či naopak složitější. Budu zřejmě měnit auťák za kombajn po FL a ten nemá mlhovky. Dík
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host