Poněvadž ten čudlík znají jen ti, co mají automatickou klimu a ostatní jsou z toho vyvalený a myslej si že je to zaslepená díra po všem možným, tak jsem si z toho vyvodil, že jde opravdu o to výše popsané čidlo k automat. klimatizaci......Děkuji všem za spolupráci a já už můžu klidně spát, páč byla uspokojena moje zvědavost. Kdybych zas našel nějakej podezřelej čudlík, tak dám vědět.
Ford Focus kombi futura, 1,6 16V ZETEC, do provozu 12/2002, silver
Ahoj,
abych vás "uklidnil" , tak to tam mám taky (i s tou digiklimou...).
Ale než jsem přišel na to co to je... - už jsem šel na to s šroubovákem, ani nevím co mě zastavilo.
Ford Focus Combi Ghia 1.8 l TDCi, 74kW/100PS, stříbrná metalíza, r.v. 06/2004
Nevíte nač je to čidlo v průměru tak 2 cm vlevo od řidiče na přístrojové desce pod čelním sklem?
Omlouvám se jestli to už bylo probíráno, ale přes veškeré vyhledávání jsem to neobjevil. Díky.
Ghia combi, 1,6 16V Zetec SE 74 kW, Ba+Lpg (Stargas, už čiastočne adaptovaný na AG Compact), 2003, modrozel metal
jestli je fialovy a mas automatickou klimu, tak je to cidlo automaticke klimatizace. Snima intenzitu slunecnich paprsku a spolecne s cidlem teploty v interieru pak muze nastavit pozadovane hodnoty
Zdravym chalani.Ja sa len chcem opytat ze v predu vo vnutri pred celnym sklom mam taku nejaku gulicku...co je to za senzor..alebo co to je??...ma to niekto??.asi ano..) inac videl som to aj na mercedese dnes v avione...ale ta pipka mi k tomu nevedela nic povedat.....diky za info...chillout
chillik takže toto by malo byť to, čo si mal na mysli. V manuále od auta som o tom nenašiel nič, ale mal by to byť ten senzor intenzity svetla (tepla?), ktorý potom ovplyvnuje chod a intenzitu automatickej klimatizácie