PRO- CARS Liberec - podvodníci

benes.h

Re: PRO- CARS Liberec

Příspěvek od benes.h » 04.01.2013 14:01

Zdravím.
Tak jsem rád, že jsem byl podezíravý a koupi vozu od této "společnosti" jsem nerealizoval.

Průběh byl stejný:

Našel jsem inzerát na sauto.cz a odpověděl jsem na něj.
Odpověď byla, že je auto již prodané a byla mi zaslána "aktuální" nabídka vozů.
Tady jsem si taky vybral. Supr auto, za dobrou cenu (i když né tak okatou).
Na to jsem měl co nejdřív dát zálohu. Jelikož to pospíchalo, nejideálnější se zdálo být vložit peníze na účet.
To se mi nezdálo. Začal jsem hledat informace o společnosti "Pro-cars", ale nic relevatního jsem nenašel. I obchodní rejstřík mlčel - našel jinou firmu u Kladna.
Při telefonickém rozhovoru vystupoval pán velice solidně, zaručoval se vším možným, že mi pošle podepsanou smlouvu )nascanovanou - ta je pak při právním sporu k ničemu, když není originál), všechny identifikační údaje atp. Auto pak mělo být dvezeno do místa bydliště 5 dní po zaplacení zálohy.
Všechno probíhalo rychle, protože nás prý tlačí čas, než bude auto nabídnuto někomu jinému.
Bylo mi to podezřelé. Z nabídky, která mi byla poslána, jsem asi třetinu aut našel na Německých stránkách (kde se dle firmy pro-cars pohybují hackeři a nebude se k tomu dál vyjadřovat, protože za svoje nabídky ručí).
Každopádně teď už vím, že od nich auto ani nechci.
Chtěl jsem si ještě ověřit v německém autosalonu, ze kterého mělo auto být (prý tam bylo focené), měli. Ale to už asi ani nebudu.

Pokud budete někdo chtít, kontaktujte mě, přepošlu mu "nabídku" společnosti Pro-cars i s odkazy na německé stránky (kde sedí fotky, ale ne údaje automobilů). Dále mám k dispozici nahrávku telefonického rozhovoru, ve které se pán za auta zaručuje, vysvětluje, kde je auto nafocené apod.
Klidně nakonec i do německého autosalonu napíšu a zeptám se auto, které mi společnost pro-cars nabízela.

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: PRO- CARS Liberec

Příspěvek od foki » 04.01.2013 15:00

benes.h píše: Pokud budete někdo chtít, kontaktujte mě, přepošlu mu "nabídku" společnosti Pro-cars i s odkazy na německé stránky (kde sedí fotky, ale ne údaje automobilů).
klidne to staci hodit sem .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

jimm
Zkušený
Zkušený

Re: PRO- CARS Liberec - podvodníci

Příspěvek od jimm » 05.01.2013 02:00

Se divím že se tím nezabývá policie.To je jasnej podvod.
ford mondeo 1.8 92kw lpg elpigaz r.v.2001 https://www.lpg.cz/main/

s.kral
Nováček
Nováček

Příspěvek od s.kral » 06.01.2013 11:16

Pokud se najde ještě někdo, kdo byl takto podveden, tak mě prosím kontaktujte, ideálně na mail. Už jsem s několika v kontaktu. Děkuji.

Fiber
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Fiber » 06.01.2013 15:32

jimm píše:Se divím že se tím nezabývá policie.To je jasnej podvod.
A jak to vis, ze se tim nezabyva? Myslis, ze kdyby ta osoba byla prosetrovana policii, ze by to sem hnedka nekdo utikal napsat, zverejnit a potazmo tak prosetrovanou osobu upozornit, aby stihla veskerou svou trestnou cinnost zahladit? Premyslej ;)
JE: Ford Mondeo kombi 2.5 V6, 125kW, r.v.: 2005 GALERIE

BYL: Ford Mondeo kombi 2.0 TDCi, 96kW, r.v.: 2004 GALERIE

BYL: Ford Mondeo kombi 2.0i, 96kW, r.v.: 1996 (MK2)

jimm
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od jimm » 13.01.2013 07:24

To já nevím jestli se tí m zabývá policie,pokud ano tak je to jenom dobře,jenom jsem se divil co tady všechno kluci najdou.Tohle vlákno jsem našel nedávno a hodně mě zaujalo.O autobazarech si nedělám žádný iluze přesto se nestáčím divit.
ford mondeo 1.8 92kw lpg elpigaz r.v.2001 https://www.lpg.cz/main/

s.kral
Nováček
Nováček

Příspěvek od s.kral » 23.01.2013 21:13

Update: Na mail průběžně zprávy od dalších lidí, které pan Procházka podvedl, v současné chvíli je nás již 9. Výše vylákané zálohy se pohybuje průměrně okolo 20 000. Jelikož se všichni ptají, jaká je současná situace u mě, tak to napíši rovnou sem: 28.1.2013 uplyne lhůta 30 dní na vrácení zálohy, která byla uvedena ve smlouvě. Pokud do té doby nebude záloha vrácena, následující den půjdu podat trestní oznámení na policii. V takovém případě bych Vás pak poprosil o zaslání Vašich kontaktních informací, aby bylo vše propojené a policie se na Vás mohla obrátit a pomoci i Vám.

Vzhledem k tomu, že toto vlákno sleduje i pan Procházka (jelikož mi do telefonu nadával, co tu o něm píšu za sr****), tak ho tímto zdravím a radím mu, aby se nad sebou rychle zamyslel.

Danda28

Příspěvek od Danda28 » 01.02.2013 10:51

Dobrý den,
právě včera narazili naši na pro cars.. Vaše recenze se naprosto shodují s tím, co včera řekli tátovi, chtějí 19000,- zálohu co nejdříve a to je to auto prý ještě v něměcku. Když jsme zjistili díky Vašim recenzím, co jsou zač, tak jim mamka znova volala a nabídla, že zálohu doveze osobně, což samozřejmě p. Procházka odmítl :D ke všemu když jsem se podívala na mapy, adresa kterou poslal ve smlouvě se shoduje s nějakou vinotékou. Pokud by někdo potřeboval dalšího človíčka co mu potvrdí co jsou zač, ozvěte se na můj email: kuchtova.daniela@seznam.cz

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 01.02.2013 13:37

Danda28 píše:Dobrý den,
právě včera narazili naši na pro cars.. Vaše recenze se naprosto shodují s tím, co včera řekli tátovi, chtějí 19000,- zálohu co nejdříve a to je to auto prý ještě v něměcku. Když jsme zjistili díky Vašim recenzím, co jsou zač, tak jim mamka znova volala a nabídla, že zálohu doveze osobně, což samozřejmě p. Procházka odmítl :D ke všemu když jsem se podívala na mapy, adresa kterou poslal ve smlouvě se shoduje s nějakou vinotékou. Pokud by někdo potřeboval dalšího človíčka co mu potvrdí co jsou zač, ozvěte se na můj email: kuchtova.daniela@seznam.cz

trosku na srdicku tesí ze toto co delame ma smysl a zachranili jsme dalsiho cloveka ktery by mel starosti . mrzi nas co jsem psal u s.krale ze to nebylo driv a stal se jednim z podvedených .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

s.kral
Nováček
Nováček

Příspěvek od s.kral » 02.02.2013 08:31

To jsem rád, že to někomu pomohlo. Bohužel se rychleji množí počet podvedených, včera se přihlásil další. Zhruba před týdnem mi p. Procházka psal, že mi peníze poslal zpět. Nic mi nepřišlo, tak jsem mu to psal, ovšem od té doby nekomunikuje. Včera jsem byl podat oznámení na policii, takže uvidíme, ja to bude probíhat dále. Každopádně mi policie řekla, že ikdyž mám kontakt na ostatní poškozené,tak dokud sami nepodají za sebe oznámení, tak se v jejich věci nic neděje. Už jsem o tom každému řekl, každopádně to říkám i zde,že je třeba to řešit a to oznámení podat, jinak ten problém v podstatě neexistuje.

LUBAS
Nováček
Nováček

Příspěvek od LUBAS » 10.02.2013 20:38

Ahoj všichni,tak i já jsem asi naletěl jak tady čtu a už tomu věřím čím dál víc. Sešel jsem se s ním osobně v Liberci 20.12.2012 že mi doveze auto,sepsali jsme smlouvu on provedl přede mnou rezervaci v německu ja zaplatil zálohu a obdržel smlouvu a těšil se na auto,ale pak už jen výmluvy. Nabídky z německa mi posílá nadále,ale jen občas mi zvedne telefon. Chci se zeptat jestli je už někdo komu vrátil zálohu??? Taky bych byl rád,jestli by mne někdo poslal ofocenou jeho občanku,mne se totiž představil jako p.JAN KUBÁT,(prosím zaslat na : luba.junek@seznam.cz Jestli mi můžete někdo s něčím poradit,tak budu vděčný,díky.

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 10.02.2013 20:50

LUBAS píše:Ahoj všichni,tak i já jsem asi naletěl jak tady čtu a už tomu věřím čím dál víc. Sešel jsem se s ním osobně v Liberci 20.12.2012 že mi doveze auto,sepsali jsme smlouvu on provedl přede mnou rezervaci v německu ja zaplatil zálohu a obdržel smlouvu a těšil se na auto,ale pak už jen výmluvy. Nabídky z německa mi posílá nadále,ale jen občas mi zvedne telefon. Chci se zeptat jestli je už někdo komu vrátil zálohu??? Taky bych byl rád,jestli by mne někdo poslal ofocenou jeho občanku,mne se totiž představil jako p.JAN KUBÁT,(prosím zaslat na : luba.junek@seznam.cz Jestli mi můžete někdo s něčím poradit,tak budu vděčný,díky.

ja myslim ze se prokazoval obcankou tomáš procházka .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

LUBAS
Nováček
Nováček

Příspěvek od LUBAS » 10.02.2013 20:57

Je to možné,já jsem jeho občanku neviděl,jen vím kde jsme se sešli,ale to je asi jedno.Už si tento týden zrušil i pevnou linku na telefon.

ipetr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ipetr » 10.02.2013 21:04

LUBAS píše:Je to možné,já jsem jeho občanku neviděl,jen vím kde jsme se sešli,ale to je asi jedno.Už si tento týden zrušil i pevnou linku na telefon.
Přidej se k ostatním a upaluj podat trestní oznámení.

Fiber
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Fiber » 11.02.2013 12:53

Hmm, tak to je škoda, že jsi nezkusil google. Zrovna Kubát je velice známá osobnost, podvodník první třídy.
JE: Ford Mondeo kombi 2.5 V6, 125kW, r.v.: 2005 GALERIE

BYL: Ford Mondeo kombi 2.0 TDCi, 96kW, r.v.: 2004 GALERIE

BYL: Ford Mondeo kombi 2.0i, 96kW, r.v.: 1996 (MK2)

Odpovědět

Zpět na „recenze prodejců a autobazarů“