Možný to zcela jistě je.RBr píše:Navíc teď zjišťuji, že jsem koupil auto, které zřejmě nemá ani autoalarm. Je to možný, že mezi FoFo r.v. 2009 jsou takové kusy?
Kdo nemá, může si dodělat

Možný to zcela jistě je.RBr píše:Navíc teď zjišťuji, že jsem koupil auto, které zřejmě nemá ani autoalarm. Je to možný, že mezi FoFo r.v. 2009 jsou takové kusy?
Jo, hadičku tam nestrčíš. Ale řeč byla o original trychtýřku.Infinter píše:A není nádrž, resp. vstup do ní, udělaný tak že tam hadička nejde strčit?
Skoro žádný FoFo nemá z výroby alarm - těch vybavených je menšina..RBr píše:Navíc teď zjišťuji, že jsem koupil auto, které zřejmě nemá ani autoalarm. Je to možný, že mezi FoFo r.v. 2009 jsou takové kusy? Nebo jak se o tom spolehlivě přesvědčit? Nenašel jsem na to jinde spolehlivou odpověď.
Hadička tam strčit šla, ale nedostala se až k hladině, přodpokládám proto, že ta trubka od hrdla k nádrži byla nějakým zůsobem zahnutá?RBr píše:Jo, hadičku tam nestrčíš. Ale řeč byla o original trychtýřku.Infinter píše:A není nádrž, resp. vstup do ní, udělaný tak že tam hadička nejde strčit?
Jo je to po FL. ZaQik určitě kdyžtak poradí. Je to koneckonců jeho auto a jeho práceRBr píše:Infinter píše: lucky.jack - tak to je asi to co hledám!Dříve jsem to vlákno neobjevil. Platí to i pro po FL, r.2009?
No nevím, v hrdle je plechová závěrka, na dosah prstů. A nejde jen tak otevřít. Zkusím udělat detailní foto přes víkend.Infinter píše: Hadička tam strčit šla, ale nedostala se až k hladině,
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host