Ty jo,docela darda.bych čekal trak do 200 kil za komplet.No,uvidíme!MobyDick píše:Platil jsem 100Kč za kolo při koupi nových pneu

Tady nikdo o 250 kč nic nepsal.Jen MobyDick,že před x lety stálo jedno kolo 200 kč.Asi to spíš využije člověk kdo jezdí sportovnější jízdou.U něj ty teploty můžou větší výkyvy mít...Wolf2 píše:Tak já foukám pneu jen DUSÍKEM (cena v Barumce za 4pneu 100kč,tak nevím ,proč platíte 250kč za 1pneu) Vždy foukám o něco více ,než je doporučený podle manuálu ,jak ve předu ,tak i vzadu.Mám pneu 205/50R16 a všechny gumy foukám na 2,5 .Jinak co se týče zimních gum ,tak se doporučuje mít spíše vyšší tlak,než nižší. (vyšší tlak se rozumí např. z 2,3 na 2,4 nebo 2,5 více už ne)
Jak tak koukám ,tak o dusíku v pneumatikách a jeho použití nemáš vůbec šajnuRopakKota píše:Tady nikdo o 250 kč nic nepsal.Jen MobyDick,že před x lety stálo jedno kolo 200 kč.Asi to spíš využije člověk kdo jezdí sportovnější jízdou.U něj ty teploty můžou větší výkyvy mít...Wolf2 píše:Tak já foukám pneu jen DUSÍKEM (cena v Barumce za 4pneu 100kč,tak nevím ,proč platíte 250kč za 1pneu) Vždy foukám o něco více ,než je doporučený podle manuálu ,jak ve předu ,tak i vzadu.Mám pneu 205/50R16 a všechny gumy foukám na 2,5 .Jinak co se týče zimních gum ,tak se doporučuje mít spíše vyšší tlak,než nižší. (vyšší tlak se rozumí např. z 2,3 na 2,4 nebo 2,5 více už ne)
A v kterém barumu to je za kilo na celé auto?
Proč ne,já jsem určitě neřekl,že o tom něco vím.jen je to má domněnka.Tak zítra až pojedu z Kladna,tak se stavim v Barumu a poptám se jestli mi to nafouknou dusikem...Wolf2 píše:Jak tak koukám ,tak o dusíku v pneumatikách a jeho použití nemáš vůbec šajnuRopakKota píše:Tady nikdo o 250 kč nic nepsal.Jen MobyDick,že před x lety stálo jedno kolo 200 kč.Asi to spíš využije člověk kdo jezdí sportovnější jízdou.U něj ty teploty můžou větší výkyvy mít...Wolf2 píše:Tak já foukám pneu jen DUSÍKEM (cena v Barumce za 4pneu 100kč,tak nevím ,proč platíte 250kč za 1pneu) Vždy foukám o něco více ,než je doporučený podle manuálu ,jak ve předu ,tak i vzadu.Mám pneu 205/50R16 a všechny gumy foukám na 2,5 .Jinak co se týče zimních gum ,tak se doporučuje mít spíše vyšší tlak,než nižší. (vyšší tlak se rozumí např. z 2,3 na 2,4 nebo 2,5 více už ne)
A v kterém barumu to je za kilo na celé auto?Dusík už používám cca 6let a nic jinýho bych si do pneu nedal,protože je to skoro bez údržby.Na jaře dám letní pneu s tlakem 2,5 a na podzim sundávám a pneu mají pořád 2,5
A určitě ten plyn není jen pro někoho ,kdo mastí rychle do zatáček a td.
![]()
A co se týče ceny foukání v Barumu : nafoukání pneu 25kč/ks ,dofoukání pneu ZDARMA
![]()
a mají to všechny Barumky v ČR (tam kde jsem byl a nikde jsem se nesetkal s jinýma cenama )
![]()
a pokud budeš mít nějaké dotazy ,tak ti o tom můžu popovídat ,až někdy pojedu do Slaného
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti