ale už jen 9 dní

se mnou určitě neBlekota píše:....doufám, že se o ni moc nepotesáme
.. já ji chci hlavně kvůli čoklovi, ať neslintá na opěrky a nestrká hlavu dopředuR0MAN píše: - je to nepraktické pro vožení nákladů, hlavně dlouhých věcí.
no a nestačila by ti na to jen síť?Blekota píše:.. já ji chci hlavně kvůli čoklovi, ať neslintá na opěrky a nestrká hlavu dopředuR0MAN píše: - je to nepraktické pro vožení nákladů, hlavně dlouhých věcí.( a hlavně, nedejbože, aby nám náhodou nepřistál za hlavama
). Spodní plech pod mříží bych asi vyřízl, ať se tam dají vozit dlouhý kramajzle..
kdyz jsem auto koupil (i s mrizi), tak u prihlaseni auta jsem musel na stanici technicke kontroly, aby mi dali razitko, ze je to opravdu to auto, co chci prihlasit (takze NE technicka kontrola jako kontrola). A borec obchazel auto, kontroloval VINy atd. a taky jsem ho slysel, jak si rekl: "mriz je..." a odskrtl si cosi v papirech. Takze asi tak. Nechci to riskovat, ze pak mi kvuli prodane mrizi neprojde auto technickou. A tudiz se divim, ze ti to mohli prehlednout, holt jsi mel stestiR0MAN píše:Asi jak kde. Já byl s M1-kou na technický asi před rokem a nikdo si toho, že mám mít přepážku ani nevšim. Popravdě sem si to ani neuvědomil-přepážka byla v autě asi jeden den po koupi potom jsem ji vyndal - je to nepraktické pro vožení nákladů, hlavně dlouhých věcí.
samozřejmě, že i pro náročné pejskaře se něco najdeBlekota píše:2 Skubi: díky za odkazy. Ale se sítěma mám prachmizerný zkušenosti. Měl jsem ji v předchozím autě a už ji nechci. Blbě to sedí, ještě hůř vypíná avypadá taky prachbídněA hlavně bych chtěl mít aspoň trochu jistotu, že to něco udrží
Pošli SZ Fokimu. Myslím že tam jednu má určitě, nabízel mi jí i s úchytama, je origo.kopec007 píše:Nevíte ještě někdo o nějaký mříži, taky bych nechtěl, aby mi můj 30kg mazlík skončil na hlavě. Mohl by sem taky někdo, prosím, dát fotky jak je ta mříž uchycená. Moc děkuji....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů