4.ročník Bílovecký sraz - 12.12.2009
-
- Test driver
Re: 4.ročník Bílovecký sraz - 12.12.2009
dalnice se bude platit až od 1.1.2010 

-
- Nováček
Bohužel mě to mrzí. Ale nemužu přijet. Těšil jsem se ale nic. Tak doufám že brzo zase něco vymyslíte.
Mějte se tam. Ahoj. 

- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
cumim z okna pada bily maras..
ruční brzda session?
jeste tlamu proleju savem a mrskam se na stanoviste č. 1
ruční brzda session?

jeste tlamu proleju savem a mrskam se na stanoviste č. 1

Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
- mirek.111
- Nováček
zdar fokusáci,nějak mi to nevyšlo se dostavit na dnešní sraz tak doufám že bude v nejbližší době opět nějaký.
-
- Nováček
Tož y ste tam nebyli? Žádné foto? Nic???
Štve mě že jsem nebyl 

- Anduril
- Test driver
Ale jo, byli, seslo se celkem 18 aut myslim
Spanilka byla dobra, lidi koukali, co to jede za kolonu 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
A fotky nebudou????

- Anduril
- Test driver
Fotky jsou na tom druhem foru 

- mirek.111
- Nováček
Nazdar lidi, chci se jen zeptat jaká je adresa toho fora kde jsou ty Vaše fotky ze srazu. 

- Damon
- Test driver
Upřímně tak trochu nechápu proč když se sem dá upoutávka na sraz a pak se sem nedají fotky.
http://karhol1.rajce.idnes.cz/2009-12-1 ... b_Bilovec/

http://karhol1.rajce.idnes.cz/2009-12-1 ... b_Bilovec/
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
To Damon: konkrétně k tomuto se vyjádřím takto:
1) já na srazu nebyl, páč jsem byl v práci
2) byl tam táta, který fotil a jelikož je registrovaný na vedlejším foru, tak tam taky dal odkaz na fotky.
Já se dostal k PC a tomuto foru konečně po dlouhé době až teď, protože byla spousta starostí s vánocemi, prací (mimochodem od 1.1.2010 měním pozici - budu dělat v NJ vyšetřovatele - samozřejmě u hasičů).
Nicméně podobná situace se stala i vedle na foru, když jsem dal fotky sem a na druhé forum ne. Tenkrát jsem za to mohl já, sypal jsem si popel na hlavu. Bohužel je škoda, že se část lidí oddělilo a založili si vlastní forum (jejich důvody ovšem chápu), ale za to my nezúčastnění nemůžeme, že se toto stalo. Valná většina je na obou forech, jenže prostě nemusí stíhat dávat odkazy jaksi 2x - na obě fora. To na vysvětlenou, nehledej v tom nějakou křivárnu či úmysl.
2) byl tam táta, který fotil a jelikož je registrovaný na vedlejším foru, tak tam taky dal odkaz na fotky.
Já se dostal k PC a tomuto foru konečně po dlouhé době až teď, protože byla spousta starostí s vánocemi, prací (mimochodem od 1.1.2010 měním pozici - budu dělat v NJ vyšetřovatele - samozřejmě u hasičů).
Nicméně podobná situace se stala i vedle na foru, když jsem dal fotky sem a na druhé forum ne. Tenkrát jsem za to mohl já, sypal jsem si popel na hlavu. Bohužel je škoda, že se část lidí oddělilo a založili si vlastní forum (jejich důvody ovšem chápu), ale za to my nezúčastnění nemůžeme, že se toto stalo. Valná většina je na obou forech, jenže prostě nemusí stíhat dávat odkazy jaksi 2x - na obě fora. To na vysvětlenou, nehledej v tom nějakou křivárnu či úmysl.
- Damon
- Test driver
Pedro,gratuluji k novému místu.
Jinak k tomuto ,nemyslel jsem to zle a už vůbec ne jako narážku na někoho konkrétního,prostě nic nevidím špatného že je sraz kde se lidé sejdou společně ale proč když se dá info a pak ne fotky to jako dávat odkaz na druhé fórum? To mi nepřipadá úplně normální zejména když obraceně se odkaz tam odtud sem taky nedávají. Prostě byl sraz super,byli tam ti a ti nic špatného na tom nevidím fotky jsou na idnes atd(pár vteřin) nebo se sem nějaký hodí a je to. Nic víc nic méně. Je to už 3 týdny takže čas nějaký asi byl. Záleží asi spíš jestli se chce a nebo ne.
Křívárna a pod - to my připadá jako celkem zbytečně silné slovo(skoro bych to od tebe nečekal),nic takového jsem nikdy nepsal stejně tak roztáčet problém založení jiného fóra o tom už opravdu vůbec žádná řeč z mé strany nebyla a ani nebude.
Jinak k tomuto ,nemyslel jsem to zle a už vůbec ne jako narážku na někoho konkrétního,prostě nic nevidím špatného že je sraz kde se lidé sejdou společně ale proč když se dá info a pak ne fotky to jako dávat odkaz na druhé fórum? To mi nepřipadá úplně normální zejména když obraceně se odkaz tam odtud sem taky nedávají. Prostě byl sraz super,byli tam ti a ti nic špatného na tom nevidím fotky jsou na idnes atd(pár vteřin) nebo se sem nějaký hodí a je to. Nic víc nic méně. Je to už 3 týdny takže čas nějaký asi byl. Záleží asi spíš jestli se chce a nebo ne.
Křívárna a pod - to my připadá jako celkem zbytečně silné slovo(skoro bych to od tebe nečekal),nic takového jsem nikdy nepsal stejně tak roztáčet problém založení jiného fóra o tom už opravdu vůbec žádná řeč z mé strany nebyla a ani nebude.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
PedroH píše:To Damon: konkrétně k tomuto se vyjádřím takto:
fakt jak malej kluk , hlavne plno vymluv , tak kdyz to fotil tata tak proc jsi sem nedal jen odkaz ? do 1.1. bylo asi casu dost a i pred svatkama , hlavne ze na ostatni se reaguje hned ze ?

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
jinak pekny , seslo se vas tam pozehnane .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
To Foki: psal jsem, že jsem se na TOTO forum dostal až teď - prostě jsem reagoval na vedlejším foru na příspěvky, které mě zajímají. Že jsem zde nebyl je moje věc, uznávám, že se sem odkaz na fotky mohl hodit dřív, ale mě na to upozornil až dneska táta, když náhodou narazil při prohlížení netu u PC na příspěvek od Damona. Takže se omlouvám, ale prostě mě to nenapadlo a taky časově jsem to nestíhal - ono plnohodnotně se věnovat oběma fórům prostě nejde, tak (bez postranního úmyslu) prostě člověk preferuje jedno více. Když říkám, že jsem neměl dostatek času, tak si za tím stojím.
To Damon: Díky za gratulace. Nikomu nepodsouvám slova, já jen psal vysvětlení (a skoro toho lituji, že jsem vůbec něco vysvětloval a reagoval). Když jsem se tu po dlouhé době (a že práce a starostí bylo opravdu hodně) přihlásil, procházel jsem 11 stran "nových" příspěvků. Ta slova "křivárna" či "úmysl" prosím nevytrhávej z kontextu - dokreslují celý příspěvek a rozhodně jsem tím nemyslel nic špatného. Reagoval jsem na Tvoje "nechápání nedání odkazu". Ale asi jsem nebyl pochopen.
Ohledně času - není to o chtění nebo nechtění - je to prostě o nedostatku času. Že víc přispívám na vedlejší forum - no prostě příspěvky tam mě víc zaujaly, je na tom něco špatného?
Nechci tady jitřit staré spory, to v žádném případě. Ale že existují dvě fóra je nepopíratelný fakt. Jak jsem psal, spousta lidí je členy na obou fórech, takže se občas může vyskytnout situace, která se tu právě teď stala. Stejně, jako jsem "plísněn" Vámi dvěma, jsem byl na vedlejším foru "zdrbán", že jsem tam nedal odkaz na fotky ze srazu U Dudáka. Takže situace se může stát i v "opačném směru".To jen pro dokreslení a dovysvětlení situace.
Oběma Vám přeji krásný nový rok, hodně zdraví, lásky, štěstí a pohody i úspěchů jak doma, tak i v práci!!!
To Damon: Díky za gratulace. Nikomu nepodsouvám slova, já jen psal vysvětlení (a skoro toho lituji, že jsem vůbec něco vysvětloval a reagoval). Když jsem se tu po dlouhé době (a že práce a starostí bylo opravdu hodně) přihlásil, procházel jsem 11 stran "nových" příspěvků. Ta slova "křivárna" či "úmysl" prosím nevytrhávej z kontextu - dokreslují celý příspěvek a rozhodně jsem tím nemyslel nic špatného. Reagoval jsem na Tvoje "nechápání nedání odkazu". Ale asi jsem nebyl pochopen.

Nechci tady jitřit staré spory, to v žádném případě. Ale že existují dvě fóra je nepopíratelný fakt. Jak jsem psal, spousta lidí je členy na obou fórech, takže se občas může vyskytnout situace, která se tu právě teď stala. Stejně, jako jsem "plísněn" Vámi dvěma, jsem byl na vedlejším foru "zdrbán", že jsem tam nedal odkaz na fotky ze srazu U Dudáka. Takže situace se může stát i v "opačném směru".To jen pro dokreslení a dovysvětlení situace.
Oběma Vám přeji krásný nový rok, hodně zdraví, lásky, štěstí a pohody i úspěchů jak doma, tak i v práci!!!