Lampička ve zpětném zrcátku
- Rumcajs1
- Test driver
Re: Zrcátka se světlem
čloěče, já to asi nakonec udělám jinak. Přemýšlel jsem nad tím, že bych koupil ty led pásky a tím bych krásně osvětlil ten nožní prostor uvnitř a to jak vpředu, tak i vzadu, nemusel bych tedy vzadu řeřit jak bych tam tu ledku s paticí přichytil. No a do stropního bych zkusil ty pásky dát taky, nebo byto to sletoval z klasických diod jednu vedle druhý povzoru ginese, to by se vidělo jak by v tom ty pásky svítily. Bylo by to všechno ve stejným odstínu a hlavně by to bylo bílý. Zrcátka asi zatím nechám být, to bych dokoumal postupně.
Ale jestli už to máš pro mě nakoupený, tak nebudu dělat problémy a normálně to od tebe odeberu, však ono by se to na něco zdělalo.
Ale jestli už to máš pro mě nakoupený, tak nebudu dělat problémy a normálně to od tebe odeberu, však ono by se to na něco zdělalo.
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Výměna světla ve zpětných zrcátkách
Ahoj Klucíí,
jsem rád, že jsem našel konečně fórum, které mi sedlo a ze kterého mohu čerpat cenné informace na mondýsko. Čili díky všem, co přispívají.
K věci: Prolezl jsem fórum skrz naskrz, ale našel jsem jen náznaky, jak vyměnit žárovky v bočních zpětných zrcátkách... Stačí prý jen vyndat to sklíčko ? Koukal jsem na galerku Kóti ( Pěkný autíčko) ty tam máš ledky, poradil by si prosím, jak na to ?
Jinak se těště na galerku, do konce týdne mazla nafotim a hodim sem.
Díky za všechny odpovědi. Honza
jsem rád, že jsem našel konečně fórum, které mi sedlo a ze kterého mohu čerpat cenné informace na mondýsko. Čili díky všem, co přispívají.
K věci: Prolezl jsem fórum skrz naskrz, ale našel jsem jen náznaky, jak vyměnit žárovky v bočních zpětných zrcátkách... Stačí prý jen vyndat to sklíčko ? Koukal jsem na galerku Kóti ( Pěkný autíčko) ty tam máš ledky, poradil by si prosím, jak na to ?
Jinak se těště na galerku, do konce týdne mazla nafotim a hodim sem.
Díky za všechny odpovědi. Honza
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna světla ve zpětných zrcátkách
Tak jak píšeš, vyloupneš šroubováčkem sklíčko a vyměníš žárovku.
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Díky za odpověď, zejtra na to kouknu ať zjistim, jak to s tim je.... Ještě bych se zeptal, jak je to s výdrží led žárovek třeba tady v těch zrcátkách, koukal jsem a řešilo se, že třeba osvětlení rz je s ledkama dosti poruchové ( že ledky občas po nějaké době nesvítí), tak jestli je to u zrcátek něco podobného.
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No řeknu ti že v led žárovkách jsem už trochu zběhlej a mužu ti řict že snad žádnou ledku co by vydržela věčně neznam. Oni totiž ty ledky dělaj na 12V a když nastartuješ tak tam máš kolik? 14,4 V a to žádná nevydrží. Proto si je dělam sám.
Ford galaxy mk3 2008 2.2tdci
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Časté praskání led není standartní problém u mondeí.To je hloupost.Problém je v tom co píše Gines.Já kupuji led od tohoto prodejce
http://www.aukro.cz/show_user_auctions. ... gr_id=8534
Měl jsem je už na focusu a zbytek pro mondeo dokoupil.Stále svítí...Takže mohu jen doporučit.
Jinak Tě tu vítám,těším se až nám své mondí předvedeš a příště prosím víc pročítej forum.Tohle by šlo dát do vláknu o zpětných zrcátkách...Časem to tam přesunu...
Tak zkus tyhle led...
http://www.aukro.cz/show_user_auctions. ... gr_id=8534
Měl jsem je už na focusu a zbytek pro mondeo dokoupil.Stále svítí...Takže mohu jen doporučit.
Jinak Tě tu vítám,těším se až nám své mondí předvedeš a příště prosím víc pročítej forum.Tohle by šlo dát do vláknu o zpětných zrcátkách...Časem to tam přesunu...

Tak zkus tyhle led...
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, díky za odpovědi. Já jsem právě koukal na debatu o ledkách a zmiňovali jste se tam o tomto prodejci, čili jsem tam nedavno koupil sufitky a vyměnil - zatim spokojenost. Ještě se vrhnu na ty zrcátka a uvidím, jak to dopadně.
Omlouvám se příště se víc kouknu, aby zařazení bylo správné, ještě to tu nemám úplně perfektně zmapované ...
Omlouvám se příště se víc kouknu, aby zařazení bylo správné, ještě to tu nemám úplně perfektně zmapované ...

-
- Zkušený
Tento týden jsem pro tátu kupoval tyto tak čekám až přijdou a jsem zvědavý jak budou svítit.
Ex ST220 model 2004
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak se hlásím z bojiště a neúspěch
... Sklíčko jsem vyndal, ale na tom sklíčku je nalepená řekněmě "plastová baňka" a pod ní je žárovka.... Poradíte ještě dál, jak se zbavit té "baňky" ? Díky předem...

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Moc Ti nerozumím.Origo je tam žárovka celoskleněná na patici T10.Jen jí vytáhneš a vyměníš.Stejná je v parkovacím světle...Zkus to vyfotit
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený
Nejde to vytočit? Jen to zkouším, nikdy jsem to nerozdělával..
Ex ST220 model 2004
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
To mně taky napadlo, zkoušel jsem to, ale nešlo mi to, zase do toho nechci dát moc síly at s tim něco neudělam, radši se ptám kudy vede cesta...
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Teda vše je ostré až na lampičku
Už si to tak detailně nepamatuju,ale určitě to pujde rozebrat jak psal maximus...Takhle je to udělané proti vodě,protože za zrcátko se normálně dostává voda...

-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
nevíte někdo jestli se dá ta krytka koupit samostatně?
Ford galaxy mk3 2008 2.2tdci