Parkovací systém
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Parkovací systém
Tak mám na počtě zásilku z Příbrami za 600.Tak že by od Sokoldy?Zítra to vyzvednu... 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
toz su zvedavy koto, jak dopadnes 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To já taky.Budu to robit na chalupě ke konci příštího týdne.Zatím si nějak pořešim lak... 

- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak to to budeme asi dělat ve stejnou dobu 

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak já mám namontováno...ANi to nebyl takovej porod jako všechno ostatní v mém podání.Displej jsem dal pod přední okno na pravou stranu.Kabel jsem prostrčil za A sloupkem(trochu krkolomné,chce to sílu a vytrvalost
)a do zadní části po vzoru zewla.Vzadu jsem sundal plastové obložení kufru na levé straně a jamaka měl pravdu.Pod levým kobercem na boku je opravdu královské místo a je tam i elektrika ke zpátečce.Je to spodní svazek a jediný zelenočerný.To je +.Hned pod tím svazkem je průchodka ven přes kterou jsem to protáhl.Naříznul jí a díru pak zasilikonoval.A teď k vrtání.V nárazníku k mému údivu deformační člen nemám.Senzory jsem rozmístil přibližně podle orig.výkresu a jejich výšku jsem dal na 7cm od horní hrany nárazníku.Ale ne od horního okraje,ale od toho té ostré hrany pod ní.Snad mi chápete.Kdybych to vrtal o kousek níž,tak tam už je nějaká kovová výztuha a čidlo by se tam nemuselo vejít!Pokud je to k nepochopení,což je klidně možný,tak volejte
....Fotky mám v mobilu a dostanu je z něj až na pc doma
Kdybys třeba Ihrdlicku chtěl něco vysvětlit,tak mi brnkni...736679602.

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
toz dobra vec se povedla
Pak hod fotky do galerky 

- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
GRATULACE !!! Já mám auto od včerejčka doma, ale kosmeťák zapomněl na ty čidla, ty budou až v POKota píše:Tak já mám namontováno...ANi to nebyl takovej porod jako všechno ostatní v mém podání.Displej jsem dal pod přední okno na pravou stranu.Kabel jsem prostrčil za A sloupkem(trochu krkolomné,chce to sílu a vytrvalost)a do zadní části po vzoru zewla.Vzadu jsem sundal plastové obložení kufru na levé straně a jamaka měl pravdu.Pod levým kobercem na boku je opravdu královské místo a je tam i elektrika ke zpátečce.Je to spodní svazek a jediný zelenočerný.To je +.Hned pod tím svazkem je průchodka ven přes kterou jsem to protáhl.Naříznul jí a díru pak zasilikonoval.A teď k vrtání.V nárazníku k mému údivu deformační člen nemám.Senzory jsem rozmístil přibližně podle orig.výkresu a jejich výšku jsem dal na 7cm od horní hrany nárazníku.Ale ne od horního okraje,ale od toho té ostré hrany pod ní.Snad mi chápete.Kdybych to vrtal o kousek níž,tak tam už je nějaká kovová výztuha a čidlo by se tam nemuselo vejít!Pokud je to k nepochopení,což je klidně možný,tak volejte
....Fotky mám v mobilu a dostanu je z něj až na pc doma
Kdybys třeba Ihrdlicku chtěl něco vysvětlit,tak mi brnkni...736679602.

Je to A nebo B ? Já mám 2000 takže tam nemám ten "odírací" plast .

- mirin
- Zkušený
Já je mám přesně tam co je na foto a žádnej problém.A korát že přesně tam ja vyztužení ,takže náraznik dolu a dělat otvory.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to vyznbačil tady na fotce.Jinak protahování kabelů jsem dělal tak,že jsem si sehnal asi 2m tvrdého drátu a protahoval to navázaný na drátu.Pohodička...Tady je pár fotek.Kdyby byl ještě nějaký dotaz,tak rád zodpovím....
- canndale
- Zkušený
mna napadlo, ked vidim tie displeje farebne, ze taky by mal idealne umiestnenie vzadu nad kufrovymi dverami, aby ho stredne spatne zrkadielko videlo, ked clovek cuva bud ze sa otoci a pozera, alebo cez strdove zrkadielko, tak to ma v obzore a nemusi to ani pipat 
Ja mam vsak displej LCD v jednej farbe a pipalo to velmi neprijemne, takze som musel odpojit pipatko a ostal len display. Keby som to robil zas, tak by som to asi umiestnil tam a aj by to usetrilo kabelaz a rozoberanie
kota: dobra praca
ja uz bez senzora cuvat ani neviem 

Ja mam vsak displej LCD v jednej farbe a pipalo to velmi neprijemne, takze som musel odpojit pipatko a ostal len display. Keby som to robil zas, tak by som to asi umiestnil tam a aj by to usetrilo kabelaz a rozoberanie
kota: dobra praca

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
dneska jsem byl poprve se senzorama na wapce a svete div se, i po umyti to funguje 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já ho umístil tam,protože na 95 procent takhle parkuju u pravé strany silnice.Takže koukám do pravého bočního abych nerval gumy o obrubník a přitom pokukuju na vzdálenost.Konečně vypadám při parkování jako borec.Strčim to tam na 30 čísel.Předtím jsem někdy musel i vystoupit

- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
2 Kóťa: umístění displeje plánuji úplně stejné. Parkuji taky tak. Až to budu mít hotové, tak se taky podělím o foto a těch 7cm je tak, jak jsem si myslel, že to je 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak držim palce... 

- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
A senzory jsi si lakoval sám nebo kosmeťák ?