Smoulo uz to tak neres, jeste si neco privolas

Stanley_vy píše:To už jsme tu všichni četli asi desetkrát, stačí házet jen odkazy na minulé příspěvky.Ale pořád může nastat spoustu dalších situací, které nečekáš, nevolivníš a letní gumy na přelomu února a března budou jen komplikací. Rozumím tomu, že to riziko s vidinou hyper super liťáků podstoupíš, když bude problém, tak máš všude známý a máš od všeho klíče. Já a spousta jiných to tak "bohužel" nemáme, takže ještě počkáme.
Já mám to nejvyšší možné havarijko co je vůbec možnéSlid píše:Vetsinou mas ve vseobecnych podminkách pojistovny ze budes mit zimni obuti od - do. A pokud se stane nejaka nehoda ne tvoji vinou, pojistovna stim vyrukuje a bude chtit spoluucast, hlavne pokud to odnese drahe auto. Vim, ze u nekterych smluv to je primo psano pri uzavreni smlouvy, kde pak platis i nizsi pojistení, kdyz souhlasis, ale tam kde to neni je to casto prave ve vseobecnych podminkach. A to jsou ty rozdili proc Franta plati rocni povinne ruceni u Triglav na 2litra 2000,- a ja Pepik u Cesky 4500,- kdyz oba mame 100/100...... a stejne bonusy.
Smoulo uz to tak neres, jeste si neco privolas
A není sám, že. Řekl bych že je to hlavní důvod u většiny nedočkavců.Zvlášť když hned na první stránce napsal, že to chce vlastně přezut jen proto, že se mu nelíbí na autě plechy. Tím akorát přilil olej do ohně.
Ale prd. Nějaká vyhláška je mi šumafuk, přezouvám podle počasí (nemyslím tím, že bude jeden den sluníčko) a současně když mám čas. Upřímně řečeno ani nevím, co vlastně říká vyhláška, tj. přesný datum, musel bych si to najít. Matně se pamatuju, že minulej rok mrzlo a sněžilo ještě po tom datu, o kterým ta vyhláška mluví, aneb "poručíme větru dešti" soudruhům z vlády nějak nevyšlo.Klvys píše:Všichni přzeouvate v pulce března nebo kolem dubna protože je takova vyhlaška napul kdyby nebyla žádna tak většina už ma přezuto
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti