pochod zpátky bude v pohodě, až už nebudeš vědět kde jsi tak vždycky zaklepeš na nějakou chatku a určitě vyleze někdo kdo tě taky pohostí a v klídku odpoví kde bydlíš, aniž byses musel bát že dostaneš přes hubu od nějakýho žárlivýho manželaSkubi píše:kua, to než dojdu k Jasiovi, to bude žízeň a ten orientační pochod zpátky....![]()
![]()
![]()
Já (plus samozřejmě manželka) tam jedu ve čtvrtek. Počítám výjezd mezi 11-12 a oběd někde cestou nebo až tam. Takže počítám že příjezd bude mezi 14-15 hodinou.opicak píše:Pánové kdo už tam bude ve čtvrtek? Rýsuje se hodně nepříjemná situace (zatím), že budu muset být v sobotu nejpozději do 12 zpět v Ostravě. Původně jsem myslel, že se přidám k Pelénově koloně, ale příjezd se mi zdá hodně pozdě.(čtvrtek kolem 21.00hod).To už toho člověk moc nevypije a já bych rád nějaký ten kelímek z "Jasio lednice", tak uvažuju, že ve čtvrtek to zabalím dřív a dorazil bych tak kolem 4 hodiny odpoledne. Bude s kým vypít?
Tak takSkubi píše:kdyby jsi to tady četl pozorně, tak bys věděl, že Boban a já jsme říkali, že tam budeme ve čtvrtek dřív a sraz budeme mít v Humpolci na pumpě, takže neboj, bude s kým popít
samozřejmě, že se můžeš napojit, no ale to spíš až na první pumpě za Vyškovem. já totiž pojedu z Přerova na Kojetín a u Stříbrnic se napojím na D1. třeba se ještě někdo přidáopicak píše:Vím že jsi to tu psal, ale dotaz byl spíše všeobecný - ať tam nepijeme ve třech. Myslím, že se časově přizpůsobím a jako za "Přerováka" se za tebe napíchnu už dřív - řekněme někde u Olomouce.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host