mlhovky
- colinn
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Ahojda, mozna uz jsi poridila, ale stejne - nasel jsem tyhle:)Blaaana píše:Prosim....dejte tip na nějakej e-shop nebo obchod ve kterym se daj koupit ty kulatý mlhy do tuning nárazníku. Jak se vlastně mlhovky přichytí k nárazníku??Ví to někdo???
http://www.kmobchod.cz/tuning/mlhovky-r ... x-A-849-48
- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- colinn
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: mlhovky
Mozna polozim uplne trivialni otazku, ale...
pasuji mlhovky (kompletní vcetne ramecku) z FF ST (ne novy ST) do predniho blatniku (po faceliftu) - tedy misto klasickych mlhovek?
Dik:)
pasuji mlhovky (kompletní vcetne ramecku) z FF ST (ne novy ST) do predniho blatniku (po faceliftu) - tedy misto klasickych mlhovek?
Dik:)
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Re:
Tak přesně do tohodle nárazníku sou ty co sem dával a jsou rozměrově stejný jako micro DE od HELLA, jen je jiná cenacolinn píše:Ahojda, mozna uz jsi poridila, ale stejne - nasel jsem tyhle:)Blaaana píše:Prosim....dejte tip na nějakej e-shop nebo obchod ve kterym se daj koupit ty kulatý mlhy do tuning nárazníku. Jak se vlastně mlhovky přichytí k nárazníku??Ví to někdo???
http://www.kmobchod.cz/tuning/mlhovky-r ... x-A-849-48
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
ivan napsal
Odpovědět s citací
Odeslat mlhovky
Čau kluci.hele jsou potřeba na mlhovky držáky nebo ne.Mám dva mechaniky a jeden říka,že ne a druhý,že jo.Mám FOFO 03
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
colinn: mlhovky z ST 170 by pasovat měly, alespoň podle Fokiho, ale jsou fakt nechutně drahý
Taky jsem o nich přemýšlel a komplet nový vyjdou asi kolem 7 - 8 tisíc 

ST150
- Šimi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Zajímalo by mně jestli se na mlhovkách dá nějak upravit náklon. Už je tam mám cca 2 mněsíce ale až teď sem je potřeboval a zjistil sem že mi svítí dost do zemi. Asi tak půl metru před auti. Všiml sem si že tam je nějakej šroub na imbus ale nevím jestli je určen k této činnosti. Má s tím někdo skušenosti?
Ford Focus het.,r.v.98,74Kw,1,6 Ghia - benzin

Mlhovky se dají seřizovat a pokud máš origo tak je tam na to šroubek ,mezi mlhovkou a tou černou mřížkou 

- Šimi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
mám origoš. To jsem chtěl slyšet. Je tam totiž jen jedinej šroubek takže to bude nejspíš on

- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Sklon horní hranice světlo-tma má být 2,4° dolů. Na 25m je to 50cm níž než osa mlhovky.
Postv auto 25m od nějaké zdi, zjisti jak vysoko máš střed mlhovky, na zdi si udělej značku v té výšce. A horní hranice světlo-tma by měla být cca 30 cm pod tou značkou. U fofa je mlhovka dost nízko, takže to bude někde na zemi. Musíš to odhadnout. Anebo to postav blíž a přepočítej ten úhel - 12,5 m = 25cm dolů atd. Ale mlhovky nesmí svítit rovně! Měly by být seřízeny jak jsem psal aby plnily svou funkci.
Postv auto 25m od nějaké zdi, zjisti jak vysoko máš střed mlhovky, na zdi si udělej značku v té výšce. A horní hranice světlo-tma by měla být cca 30 cm pod tou značkou. U fofa je mlhovka dost nízko, takže to bude někde na zemi. Musíš to odhadnout. Anebo to postav blíž a přepočítej ten úhel - 12,5 m = 25cm dolů atd. Ale mlhovky nesmí svítit rovně! Měly by být seřízeny jak jsem psal aby plnily svou funkci.
Naposledy upravil(a) staroch dne 21.07.2008 07:33, celkem upraveno 1 x.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- Šimi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Dík za radu ale vůbec nechápu co mám udělat.
Nejspíš to dám kámošovi do servisu a bude pokoj

- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
ajajaj, tak to jsem blbě napsal.
tak počkej, já ti to nakreslím.
tak počkej, já ti to nakreslím.

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Simi: precti si to jeste jednou a poradne, je to celkem jasne...
Postv auto 25m od nějaké zdi, zjisti jak vysoko máš střed mlhovky, na zdi si udělej značku v té výšce. A horní hranice světlo-tma by měla být cca 30 cm pod tou značkou...
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady je obrázek. snad to bude srozumitelnější. Změřil jsem to přesně a je to na 25metrech 50 cm, což by bylo pod vozovkou, tak jsem vám nakreslil srozumitelnější měření - na 12,5 metrech 25cm dolů.
Naposledy upravil(a) staroch dne 28.07.2008 09:17, celkem upraveno 2 x.