Jo aha, to byl sraz...taspy píše:Drah píše:Tak nějak...taspy píše:To už máte absťák?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Tebe jsem na srazu taky ještě neviděl.
Přece viděl! Na tom mega srazu (2 auta) u nás na zahradě né?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

juj, to mozna neni uplne k zahozeni toho 10.6. Ja vezu pritulkyni na skoleni (ano v nedeli skoleni - to je na mozek) nekam po praze a odpo asi zase z5. Takze tohle by se mi i hodilo.fokina píše:No nevěřím svým očím...![]()
![]()
..takových reakcí.....
Termín.......no vzhledem k tomu, že jsme myslím všichni pracující, v týdnu je velký provoz a já již nejsem pražská, tak bych se raději přiklonila k nějakému víkendovému dni....takže sobota nebo neděle....v sobotu bude asi dost lidí pryč, takže spíš neděle...no a přesný termín a čas???? To je těžké....tak zkusím třeba neděli 10.6. ve 14h??? Ale nevím kde....že by zase Čakovice??? Moc originální nejsem, co![]()
To by byla škoda, při tvém zařazení si to ale zařídíš, viďbig_bart píše:Bohuzel se nemuzu zucastnit, protoze jsem cely tyden v Praze a vikendy si uzivam doma s taspy, jelikoz ji cely tyden nevidim![]()
![]()
![]()
Jinak kdyby to bylo v tydnu, neni problem, protoze by taspy za mnou prijela do Prahy a domu by jsme pak jeli spolu![]()
![]()
![]()
bjuty píše:To by byla škoda, při tvém zařazení si to ale zařídíš, viďbig_bart píše:Bohuzel se nemuzu zucastnit, protoze jsem cely tyden v Praze a vikendy si uzivam doma s taspy, jelikoz ji cely tyden nevidim![]()
![]()
![]()
Jinak kdyby to bylo v tydnu, neni problem, protoze by taspy za mnou prijela do Prahy a domu by jsme pak jeli spolu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak jsem to nemyslel,taspy píše:bjuty píše:To by byla škoda, při tvém zařazení si to ale zařídíš, viďbig_bart píše:Bohuzel se nemuzu zucastnit, protoze jsem cely tyden v Praze a vikendy si uzivam doma s taspy, jelikoz ji cely tyden nevidim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak leda, že by jsi ho ukecal, aby jel zase beze mě!
bjuty píše:
Tak jsem to nemyslel,, přijeď ty a big_barta nám vytiskni
![]()
![]()
Klidně, ale budu s manželkou a nerad bych si to rozházel s big_bartemtaspy píše:bjuty píše:
Tak jsem to nemyslel,, přijeď ty a big_barta nám vytiskni
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak když mě tam tak chceš, tak se to pokusíme nějak zařídit a přijet tam! Přinejhorším si pak uděláš výlet do Benešova a hodíš mě domu
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host