Len ešte doplním k tomu zvuku ts ts ts pre porovnanie môj prípad:Marod22 píše:Si na tom podobne ako ja, dokonca s tým istým motorom. Prejav môjho turba je o niečo tichší, ale čo sa týka prepojenia na otáčky, je to to isté. Mne ale písali, že by to mohol byť aj alternátor. Skús teda poriadne pozrieť, či to húkanie ide od turba, ale ja osobne si tiež myslím že áno. Čo sa týka ts ts ts, takisto aj u mňa, akurát je frekvencia šúchania nižšia. Zatiaľ jediná rada čo som dostal bola iba výmena rozvodov. Nájazd máme rovnaký (ja ho mám overený aj podľa servisného záznamu z fordzóny), takže tieto problémy pri tomto nájazde zrejme nebudú nič výnimočné.
http://www.youtube.com/watch?v=ijbMD76M ... e=youtu.be
A k tomu zvuku traktora, myslím, že u mňa je to tiež niečo podobné a čo tak sledujem, takýto zvuk je bežný pri týchto motoroch aj s nižším nábehom. Podľa mňa je to žiaľ len jeho zvukový prejav. Alebo sa mýlim?

Vita: áno áno, bol som si toho vedomý

A ešte ma napadla jedna vec. Keď pozriete u mňa prívodnú hadicu od vzduchového filtra do turba, oproti starším ročníkom je zalomená. Myslíte že to môže byť napríklad kvôli tomu, aby v prípade, keď cez filter prejde nejaký bordel, aby to nebola taká šupa na lopatky? Nič iné ma nenapadá