Focus 3 v roku 2011
- yuray
- Junior
Re: Ford Focus od roku 2010 - ako sa vám pačí ?
dizajnerov forda tu poucovat nemusime, hoci pravda je, ze sucasny trend je presne takyto globalne unifikovany nemastny neslany, ale predsa... vedia velmi dobre co robia a kto chce predavat, musi tam zapadnut, nic ine by si ford ani nemohol z focusom dovolit - je to pre ford strategicke auto, a ff3 este viac ako ff2. Ja som z noveho ff nadseny, prepracovany a nenapadne vysperkovany je do detailov tak z exterieru ako aj z vnutra, kde si dokonca zachoval to dobre co je vo ff2 FL. Aj z exterierovej stranky vidiet nadvaznost na sucany model a to nie len pouzitim aktualnych spatnych zrkadiel. Viac vsak pripomina nafuknutu novu Fiestu, ktora sa stala hitom. Hitom musi byt aj Focus, pre mna uz je:) Co dodat... snad sa bude pacit aj v standardnejsich vybavach, zvedavy som ako zvladnu interier bez toho velkeho displaya, a ci nebude vyzerat na hanbu na takych 16-tkach... oproti predvadzanym 19-tkam.
- madbugie
- Zkušený
yuray - v podstate súhlasím, ten predok a bočná línia v pohode aj interier bude ok aj bez toho displeja...
ale s čím nesúhlasím je zadok,... úžasné na focuse je to že má velký batožinový priestor a má do neho velký prístup, tieto nové dvere a svetlá sú nahovno... doslova zužujú priestor a znižujú tak prístupnosť...
zadné svetlá mali byť moderné ako na c-maxe alebo mondeu s tým že by boli delené a tak by mohol zostať aj velký otvor aj pekné svetlá a nie tieto renaultovo pretiahnuté X-uholníky (aj ked mne sa viac páčia svetlá hore v stlpikoch ale nevadili by mi aj svetlá aké sú na novom c-maxe)

najväčšia bomba by bola keby ten sedan, ktorý podla mna vyzerá velmi pekne spravili ako liftback...(alebo ten kombinovaný spôsob na štýl superbu) to by bola velká konkurencia pre ochcáfky... pretože by focus zmazal aj posledný nedostatok a to batožinový priestor a tých 10 cm by nič neubralo na jazdných vlastnostiach...
a s tou papulou to tiež nebude také zlé... kedže ja som zástanca pekných velkých čiernych otvorov... tak si to osobne predstavujem takto... stačí dať prelakovať tie "výstuhy" a bude to super, ak nepôjdú rovno odstrániť tak bude stačiť aj čierna farba :
ale s čím nesúhlasím je zadok,... úžasné na focuse je to že má velký batožinový priestor a má do neho velký prístup, tieto nové dvere a svetlá sú nahovno... doslova zužujú priestor a znižujú tak prístupnosť...
zadné svetlá mali byť moderné ako na c-maxe alebo mondeu s tým že by boli delené a tak by mohol zostať aj velký otvor aj pekné svetlá a nie tieto renaultovo pretiahnuté X-uholníky (aj ked mne sa viac páčia svetlá hore v stlpikoch ale nevadili by mi aj svetlá aké sú na novom c-maxe)

najväčšia bomba by bola keby ten sedan, ktorý podla mna vyzerá velmi pekne spravili ako liftback...(alebo ten kombinovaný spôsob na štýl superbu) to by bola velká konkurencia pre ochcáfky... pretože by focus zmazal aj posledný nedostatok a to batožinový priestor a tých 10 cm by nič neubralo na jazdných vlastnostiach...
a s tou papulou to tiež nebude také zlé... kedže ja som zástanca pekných velkých čiernych otvorov... tak si to osobne predstavujem takto... stačí dať prelakovať tie "výstuhy" a bude to super, ak nepôjdú rovno odstrániť tak bude stačiť aj čierna farba :
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

modrá je dobrá ale iba ako farba auta

- misoka
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
este tu ostava malinka iskierka nadeje ,ze model pre europu bude menej kolotocarsky.
lebo tie fotky a videa ma nepresvedcili, to auto strati to, preco sa mi paci, originalitu, ked ide po ulici, tak jasne vies , ze je to focus a nemusis rozmyslat , ci to nahodou nebola kia, renault
ako tu uz niekto naznacil , pockajme si na technicke specifikacie, ale ked do ecoboostov nebudu davat 6tku , tak sa opat zahrabali pod zem.
madbugie: hentak dolakovane to vyzera hned lepsie
lebo tie fotky a videa ma nepresvedcili, to auto strati to, preco sa mi paci, originalitu, ked ide po ulici, tak jasne vies , ze je to focus a nemusis rozmyslat , ci to nahodou nebola kia, renault
ako tu uz niekto naznacil , pockajme si na technicke specifikacie, ale ked do ecoboostov nebudu davat 6tku , tak sa opat zahrabali pod zem.
madbugie: hentak dolakovane to vyzera hned lepsie
FORD FOCUS mk 3 1.6 Ecoboost 2011
FORD FOCUS ST 2.5T (166 kw), 3/2008, ST3, snow white, STOCK
FORD FOCUS 2,1.6 TI-VCT (95.1kw), 10/2005, Ghia first edition
Ford Focus 2 kombi , 1.8 tdci (85kw) , 10/2005
Skoda Favorit 135 Sport 1990
FORD FOCUS ST 2.5T (166 kw), 3/2008, ST3, snow white, STOCK
FORD FOCUS 2,1.6 TI-VCT (95.1kw), 10/2005, Ghia first edition
Ford Focus 2 kombi , 1.8 tdci (85kw) , 10/2005
Skoda Favorit 135 Sport 1990
dobra praca bugy, dam si ho potom k tebe prestajlovat :o) este urob nieco s tym zadkom prosim... :o)))))))))))
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ale zas na druhej strane maly pristup do kufra moze zvysovat tuhost karoseriemadbugie píše: úžasné na focuse je to že má velký batožinový priestor a má do neho velký prístup, tieto nové dvere a svetlá sú nahovno... doslova zužujú priestor a znižujú tak prístupnosť...

madbugie : myslim, ze europska verzia to bude mat tak nejako, nebude problem tie dva "stlpiky" supnut do laku

PS: cim sa viac nanho kukam, tym sa mi viac lubi. myslim, ze dizajneri tu uniformitu jemne doladili zaujimavymi prvkami, ktore robia focus "vynimocnym" spomedzi vsetkych cca rovnakych aut nizsej strednej. ak zachovaju najlepsi podvozok a nove motory budu konecne take ake maju byt, myslim ze sa v konkurencii rozhodne nestrati.
- killerhammer
- Test driver
tak mne presne naopak, cim dlhsie kukam detaily tym sa mi menej pacimisoo píše:PS: cim sa viac nanho kukam, tym sa mi viac lubi
oni to proste cele stajluju ku fieste, zvonku aj zvnutra
fiesta nie je skarede auto ale len v triede malych aut

vo vyssich triedach to xce viacej elegancie
obavam sa, ze ak takto prestajluju aj mondeo, tak budu v ri..

tiez sa mi zda, ze americky ford dost poskodzuje ten europsky

-
- Test driver
Ako som uz pisal,nieje to tiez uplne moje gusto,ale zvykol som si aj na to,ze proste dnes su veci,ktore sa nam prvy krat nepacia a casom sa to zmeni k uplnemu opaku.
No a ty to Killy rozoberat nemusis a ani Ta to trapit nemusi,lebo uz dlhsiu dobu s Fordom koncis,takze toto moze byt pre teba dokonaly urychlovac
No a ty to Killy rozoberat nemusis a ani Ta to trapit nemusi,lebo uz dlhsiu dobu s Fordom koncis,takze toto moze byt pre teba dokonaly urychlovac

- Nicco
- Zkušený
Zadne svetla som urobil Moneovsky (kombi). Samozrejme by to chcelo komplet novy navrh.Anduril píše:to se mi nelibi. Predek jeste ujde, ale zadek neni vyvazeny vzhledem k linii od prednich svetel dozadu. Zadni svetla na tom novem focusu tvori jakysi schod mezi strechou a blatnikem, ktery se u tveho navrhu uplne ztratil a zadek by tak pusobil jako strasne uzky.
Najlepsie je to podla mna tu:
http://aboutfocus.ru/ford-focus-3/pervy ... ocus-3.php
http://www.fordfocus2009.com/first-phot ... d-focus-3/
Opel Astra J ST 2011, 1.4T/103kw,
ex: Ford Focus II Trend 1.6i/74kw, 2007, 100tkm, spotreba: 2010=6.65, 2011=6.44, 2012=6.23, 2013=5.94, 2014=~5.84~
ex: Ford Focus II Trend 1.6i/74kw, 2007, 100tkm, spotreba: 2010=6.65, 2011=6.44, 2012=6.23, 2013=5.94, 2014=~5.84~
- yuray
- Junior
madbugie - Pri pohlade zozadu tie sveta nie su az tak siroke (idu viac do bokov) aby ukrajovali prilis vela zo sirky piatych dveri, navyse novy ff je vraj sirsi takze pristup do kufra by nemal byt vyrazne zhorseny.
ved tie svetla vzadu vlastne ani nie su, ked to prezeniem... polovica z nich je naboku, aj ked vobec neviem naco... to nechapem, vysvetlite mi to prosim, aky by to malo mat vyznam, cela ta bocna cast svetiel cervena. o tom "jazycku" ani nehovoriac. a za dalsie, prave na svetlach je hlavny "roh" konca karoserie, co sa mi zda ako uplna hlupost. to svetlo kludne moze byt zarodok buduceho ryzovania na novom nahradnom diele, lebo roh schyta vsetko...
- Anduril
- Test driver
Myslis, ze to normalni lidi resi, ze pri nehode bude treba vymenit svetlo? 

- killerhammer
- Test driver
preco? sak ak urobia nejake lepsie auto ako mondeo 2.5T, ja si to kludne este mozem rozmyslietzirafak píše:No a ty to Killy rozoberat nemusis a ani Ta to trapit nemusi,lebo uz dlhsiu dobu s Fordom koncis,takze toto moze byt pre teba dokonaly urychlovac

no to praveze nemusi byt len pri nehode. tym, ze je to roh, ktory trci von, mozes to svetlo rozbit pri hocicom. nejakou manipulaciou okolo neho, na parkovisku, alebo proste sa ti v zime vdaka snehu a ladu obrusi osucha atd...Anduril píše:Myslis, ze to normalni lidi resi, ze pri nehode bude treba vymenit svetlo?
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to je prve co riesim pri kupe auta. pozriem deformacne zony a az potom ze znacka, velkost auta, motor.......Anduril píše:Myslis, ze to normalni lidi resi, ze pri nehode bude treba vymenit svetlo?

- Anduril
- Test driver
Hmm, chlapi, tak to me nenapadlo, podle svetel jsem auto nikdy nevybiral
a zacinat s tim nebudu