Parkovací systém
- forbes
- Pokročilý
Re: Parkovací systém
nz,pro pristi dratovani - vzdy na kostru nekam ne na DRATY nikdy nevis co se tam kdy obevi. 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, uz jsem poucen a doufam, ze si z toho vezmou pouceni i ostatni, kteri by se do toho taky pripadne pousteli se znalostmi, co mam ja o elektrice v aute. Az to bude fungovat, udelam nejaky ten tutorial (se spravnym zapojenim
) a hodim to do navodu, at ty fotky neprijdou vnivec.

- patcha
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
to zewl: Muzes pls nekam hodit vyber z tech tvych fotek montaze? Kazda dalsi informace dobra, hlevne obrazova... 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zitra by mel prijit novy PA, tak to domontuju a pak hned udelam nejakej ten komplet navod i s fotkama a popisem
Prece jsem to vsechno nefotil nadarmo, az se mi mlada smala, ze kazdy krok furt fotim jak debil 

- patcha
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- forbes
- Pokročilý
Zewl:tak ted uz mi to je jasny byl sem se na to podivat v aute,ten konektor je ze skupinovky a vedou tam z kostriciho bodu 2 cerny draty ,takze v ty svorkovnici vsechny draty ktery nejsou cerny jsou za urcitych podminek pod tvrdym + tz.couvacka,brzda obrysovky,blikry.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, diky moc jeste za dodatecne info, uz jsem to zapojil jak to ma byt, plusko na zelenocerny zpatecku a minusko na cerny kostra. Uz to slape, casem udelam nejaky tutorial a hodim tu komplet navod. Ten spravny navod 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jinak jsem to tedy objednaval od Sokoldy z e-xenonu, puvodni cena jedne sady byla 790, Sokolda mi dal slevu 290 na kazdou sadu (nakonec jsem bral dve sady, protoze prvni sadu jsem spatne zapojil a znicil), cili opravdu jedna sada me vysla na petikilo, dodavka do druheho dne, vrele doporucuji! Parkovaci asistent me tedy vysel na 2x500= Kc 1.000,- + 200 postovne (2 zasilky). A kdybych nebyl idiot a nezapojil to spatne, tak to mohlo byt za 500+100
. Samozrejme kupu nervu nepocitaje
Ale pokud nekdo vaha, jdete do toho, myslim, ze je to dobra vec a za dobry peniz
A montaz zvladne fakt asi kazdy, kdyz uz jsem to zvladnul ja, akorat si musite dat poradnyho majzla na zapojeni dratu 

- forbes
- Pokročilý
takze uz ti to slape tak jak ma.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, zrovna delam podrobny navod 

- patcha
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Kdy ocekavas ze budes mit hotovy ten navod?Zitra ocekavam zasilku od sokoldy 

- Sokolda
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak odesláno... čekej hopatcha píše:Kdy ocekavas ze budes mit hotovy ten navod?Zitra ocekavam zasilku od sokoldy

Ford C-Max 2,0TDCI - Titanium - 125kW/170HP
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
uz ho mam hotovy doma v dokumentu, delal jsem ho vcera do jedne do rana, ted ho jenom hodit na forum. Udelam to behem dneska.patcha píše:Kdy ocekavas ze budes mit hotovy ten navod?Zitra ocekavam zasilku od sokoldy
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ted jsem koukal na park. asistenty a vetsina z nich ma minimalni vzdalenost 30cm - to se mi na Prahu zda moc, takze zase nic ...
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
takze montaz PA je zdokumentovana v sekci navody tady. Pokud se tam nekdo nedostanete, tak mam pdfko s kompletni montazi, je to taky dobre v pripade zajmu si to vytisknout a mit to u sebe v dobe montaze
Dokument je mozne stahnout z prilohy.