pomoc zamčené auto
- Jozef
- Pokročilý
- hondras
- Nováček
No, já řešil něco podobného dneska - zabouchnutý klíč v kufru, FoFo 2002. Nakonec se povedlo odemknout zámek u řidiče klíčem od sousedovýho Mondea. Dalo to asi patnáct minut zkoušení, ale nakonec se to povedlo. Před tím jsme vyzkoušeli ještě asi 6 různých klíčů od Transita až po Focuse, ale vždycky jen několik málo pokusů. Možná, kdyby byl člověk trpělivý, chytlo by se těch klíčů i víc.
- GHIA
- Nováček
A může tady někdo prosím vysvětlit čím to je,že se to zamyká?Mě se to stává celkem pravidelně.Přijdu do auta a samo se to zamkne.Naštestí už o tom neduhu vím,tak si nikdy nezavřu klíče.Dá se to nějak opravit?Docela mě to štve.Kdyby to dělala náká potvora za pár tisíc,ale u Focusa bych to nečekal:-(
2.0 TDCi 103Kw Titanium r.v.2009
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
GHIA: a nezamkne se ti to az po rozjezdu? Pokud ano, tak cti tady http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... rozbehnuti 
edit: asi ne, protoze to se deje u Focusu s rokem vyroby 2002 a starsi, ty mas dle podpisu 99... Takze sorry.

edit: asi ne, protoze to se deje u Focusu s rokem vyroby 2002 a starsi, ty mas dle podpisu 99... Takze sorry.
- KLUSMAN
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
no mě Foki v neděli vysvětloval, že by se mi auto s klíčema zamknout nemělo a že jestli se to bude stávat, tak je nějake zámek vadnej a dává špatný informace do nějaký řídící jednotky nebo co. Doufám, že tu neplácám úplný blbosti.
možná bych učinil dotaz přímo na fokiho, ten asi bude vědět 

FOFO I COMBI, 1,8 16 V, 05/1999, GHIA, RED PEPPER

- GHIA
- Nováček
Stává se mě to jak kdy.Někdy se to zamkne až když se rozjedu,někdy třeba hned jak sednu do auta a zavřu dveře.Je to nezávislé.A hlavně to nějak stupidně blbne,páč někdy před tím než se to zamkne už slyším jak centrál začíná mírně cvakat a pak se to zamkne.Někdy to procvakne párkrát,ale nezamkne se to.Nevím nevím jestli nepřejdu ke konkurenci 

- GHIA
- Nováček
S autem jsem byl spkojenej,ale už mě na něm začíná pár věcí vadit.Todle to zamykání,zvuky z interiéru a jak se všude píše o korozi,tak jsem zjistil,že zadní levý dveře jsou ve sváru chycené,tak jsem ted zvědavej,jestli mě to uznaj ve FORDU u nás v Kroměříži.Servisku mám,ale poslední razítko je z roku 2006 a je to dovoz tuším Německo 

- Maca
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mě to dělá stejně, ve Fordu mi říkali ať si stahuju okýnka, že je to daleko levnější než to řešit, že to prý něco stáloGHIA píše:Stává se mě to jak kdy.Někdy se to zamkne až když se rozjedu,někdy třeba hned jak sednu do auta a zavřu dveře.Je to nezávislé.A hlavně to nějak stupidně blbne,páč někdy před tím než se to zamkne už slyším jak centrál začíná mírně cvakat a pak se to zamkne.Někdy to procvakne párkrát,ale nezamkne se to.Nevím nevím jestli nepřejdu ke konkurenci

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- GHIA
- Nováček
Kdysi jsem tady na foru četl něco o vadných relátkách ve dveřích,ale nedočetl jsem se nic podstatného.Prý jen,že je vyměnit a je po problému.Neví někdo o nákém návodě,jaký relátka,kde jsou umístěny a hlavně,jestli to zvládne člověk sám,nebo se to musí svěřit odborníkům?
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Můžu Tě jen uklidnit,že v tom nejsi sám a časem si zvykneš....
Nejvíc o tom ví Beri(podle mě,bavil jsem se o tom jen s ním....nerad bych někoho urazil) a i ví jak to odstranit....Najdeš ho v tom vlákně níže.Já to nakonec nedělal.Jednou jsem dveře rozebíral a podruhé už se mi do toho nechce.Jak sem psal,štve mi to,ale dá se na to zvyknout....Tak proštuduj tohle...
http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... 37&start=0
[/url]

Nejvíc o tom ví Beri(podle mě,bavil jsem se o tom jen s ním....nerad bych někoho urazil) a i ví jak to odstranit....Najdeš ho v tom vlákně níže.Já to nakonec nedělal.Jednou jsem dveře rozebíral a podruhé už se mi do toho nechce.Jak sem psal,štve mi to,ale dá se na to zvyknout....Tak proštuduj tohle...
http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... 37&start=0
[/url]
- Pajdo_a
- Junior
zamykáni
Hmm, ako tak pozerám můj prípad samo-uzamknutia nie je ojedinelý. Kluče som nechal v zapalovaní v polohe II a normálne som zavrel dvere a zrazu som počul centrál. Zo začiatku som si myslel, že sa oneskorene odomkli zadné dvere, ako to sem-tam býva u můjho fofo, ale to bol omyl. Fakt som niečo také nevidel, a ani som o tejto "autozamykacej možnosti" focusa
nevedel, až do kým sa nepredviedol minulý týžden. Naneštastie som bol 60km od domu. Skúsil som zámočnikov, pár z nich ma odmietlo hned, 2 to skúsili ale rady si nedali.
Tak najlepšia volba bola cinknut znamemu, hodit ma naspet domov po náhradné klúče, potom naspat k autu. Tak ma to stálo 120km na vyše.

Tak najlepšia volba bola cinknut znamemu, hodit ma naspet domov po náhradné klúče, potom naspat k autu. Tak ma to stálo 120km na vyše.
[Bývalý majiteľ: Ford Focus 1.6 Zetec Engine 16V, Color Navy Blue, 99 BHP, Audio system Eonom XXL series + JBL package series GTO