Ale z části souhlasím. Když demokracie, tak řízená

No a už je to tadycouddy píše:héééžiššššš tady je hooorkoo![]()
![]()
![]()
Už to s fokim,řeším, jen by to chtělo se domluvit jakou formou a jak to třeba podávat sponzorům, myslí třeba odepsání z DPH a tak.Damon píše:Jen bych rád připomněl:
Damon píše:Jen jsem chtěl stejně jako na sraze poprosit:
Kdo by měl možnost sehnat jakéhokoliv sponzora ať se ozve mě nebo Fokimu.Díky.
Já taky neumím lyžovatcouddy píše:maximálně vám můžem dát link naše webovky.....
....je léto....![]()
...a nebo vašim dětem slevu na výuku lyžování![]()
![]()
![]()
ps sháním ted spoustu sponzorů na uplně jiný druh akce a jde to těžko, tedy rád bych sloužil, ale musím nejdřív uživit sebe
lyžovat tě neučímBoban píše:Já taky neumím lyžovatcouddy píše:maximálně vám můžem dát link naše webovky.....
....je léto....![]()
![]()
![]()
ps sháním ted spoustu sponzorů na uplně jiný druh akce a jde to těžko, tedy rád bych sloužil, ale musím nejdřív uživit sebe![]()
![]()
Já taky netvrdím, že od každého co oslovím přinesu balík, ale skusit se to může.
couddy píše:lyžovat tě neučímBoban píše:Já taky neumím lyžovatcouddy píše:maximálně vám můžem dát link naše webovky.....
....je léto....![]()
![]()
![]()
ps sháním ted spoustu sponzorů na uplně jiný druh akce a jde to těžko, tedy rád bych sloužil, ale musím nejdřív uživit sebe![]()
![]()
Já taky netvrdím, že od každého co oslovím přinesu balík, ale skusit se to může.
se sháněním držím palce, je to dřina. přeju hodně úspěchů a dobře naladěné investory.
Neco takoveho jsem cekal. Tygrici pod nick by si asi nedala zadna uslapnuta pipka.Lexie píše:Reagovat moc neni na co. Zrejme je to clovek, ktery ma z nejakeho duvodu potrebu napadat nekoho, koho vubec nezna, ale kazdy ma na svuj nazor pravo.
Navic, ono je asi lepsi byt "krava" nez srab ze...
A kaslete na to a reste tady to, na co se vsichni tesite, tedy Krivonosku
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti