Brněnské jarní scuk + motokáry, 21.dubna 2012
- Adow
- Člen klubu
Re: Brněnské jarní scuk+motokáry - Futurum 21.dubna ve 14h
Já jsem zapomenul na pejskááá, tak napravuji - pro ty, kteří nechtějí stahovat celý balík..
Je: Ford S-max II, 2.0 TDCi
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
- MedWed
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
dekujuuuu 

1, Ford Focus Combi, r.v. 2007, 1,6TDCi, "Sulfid Combi", DPF off, motor 80@94kW, 244@281Nm
2, Ford Focus Combi, r.v. 1999, 1,8TDDi, "Silver Combi" Ghia
2, Ford Focus Combi, r.v. 1999, 1,8TDDi, "Silver Combi" Ghia
- STejk
- .
Mě taky zamrzelo, když jsem viděl tu hojnou účast! Potřeboval jsem hodit slinu s nějakým Focus guru. Jinak zprvu jsem vás podezříval, že jste srazem v 1.NP chtěli ST/RS majitelům naznačit, že nejsou vítání! Chtěl jsem zajet až k vám, ale ten prudký nájezd vypadal dost ST unfriendlyThom píše:STejk: Škoda, že ses nestavil na dýl, případně na motokáry, všichni jsme se těšili na to tvoje STčko. Tak snad příště.

Já vím, že už jsem se týden neholil, ale to jsem teda na tom dost špatně, když si mě lidi pletou s bachařemAdow píše:STejk: Po tom, co nás ve čtvrtek málem vyprovodila ochranka z garáží v NC Královo Pole, jsme k těm příchozím a na něco se ptajícím opatrní

Ford Focus ST '09, electric orange + šedý fofršráfky
Galerie na: https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 95&t=31543
Galerie na: https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 95&t=31543
- ULTIMATE
- Nováček
si takhle stojím v garážích FUTURA po nákupu,čekám na manželku a přemýšlím kam jet na myčku, protože půlka auta je pos...ná od holubů a najednou mi někdo klepe na okno...jestli jedu na sraz?
Byl to Thom, že prý za rohem je sraz....haluz jak blázen,bohužel musel jsem jet s rodinou na 14:00 k babičce na narozeniny, holt 98 je 98
Doufám, že jste si to aspoň pořádně užili
Byl to Thom, že prý za rohem je sraz....haluz jak blázen,bohužel musel jsem jet s rodinou na 14:00 k babičce na narozeniny, holt 98 je 98

Doufám, že jste si to aspoň pořádně užili

C-MAX 1.6 TDCI 80kw r.v.2004

- fleguso
- .
To STejk:Nemusíš mít strach, ten nájezd sice vypadá dost prudce, ale já tam vloni byl a úplně na pohodu(a to to mám snížený).
Jinak koukám, že ste si to opět užili a že účast byla hojná.Tak snad příště mi to vyjde.
Jinak koukám, že ste si to opět užili a že účast byla hojná.Tak snad příště mi to vyjde.
Nyní:Mondeo ST220 V6 3.0 sedan blue performance
Bylo:Mondeo ST200 V6 2.5 kombi
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 54&t=27828
Bylo:Mondeo MKI 1.8 HB
Bylo:Mondeo MKI 1.6 HB
Bylo:Sierra 2.0
Bylo:Mondeo ST200 V6 2.5 kombi
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 54&t=27828
Bylo:Mondeo MKI 1.8 HB
Bylo:Mondeo MKI 1.6 HB
Bylo:Sierra 2.0
- Thom
- Pokročilý
Adow: Super fotky a díky za dokumentaci brzd!
STejk: Jak píše fleguso, nebál bych se toho, na minulým sraze jsme tam viděli neklubový bílý STčko, takže dostat se tam dá.
ULTIMATE: Tak snad ti to příště vyjde, musíš to tu víc sledovat.
C-max na srazu ještě nebyl, takže tě rádi uvidíme. 
STejk: Jak píše fleguso, nebál bych se toho, na minulým sraze jsme tam viděli neklubový bílý STčko, takže dostat se tam dá.

ULTIMATE: Tak snad ti to příště vyjde, musíš to tu víc sledovat.

Je: Ford S-Max 2.5 Hybrid, 140 kW, 2022, Červená Lucid
Byl: Ford Mondeo 1.6 EB, 118 kW, Winner Plus, 2014, Bílá Frozen
Byl: Ford Focus 1.6, 74 kW, Trend, 2008, Silver Moondust
Byl: Ford Mondeo 1.6 EB, 118 kW, Winner Plus, 2014, Bílá Frozen
Byl: Ford Focus 1.6, 74 kW, Trend, 2008, Silver Moondust
- Darwi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
uff, teda až teď jsem se dostala k PC... děkuju za srázek, snad mi vyjde příště trocha času a posedíme a pokecáme (nechtěla jsem rušit ty vaše zanícené diskuze
), fotky už stahuju a těším se
akorát by to chtělo popisky, protože včerejší večer mi dokonale vymazal veškeré nabyté informace 

- ZAHRY
- .
Tak ve zklesle nalade na umreni se divam na fotky a nakonec se Vas seslo i dost coz je fajn a motokary musely byt super.Fakt me mrzi ze jsem se nedostavil tak to priste nahradim
Urcite to bylo super.

Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173+PS
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus BAU!!!ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek
Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek
- raduzo22
- Nováček
- Adow
- Člen klubu
...a nejen pohlaví, jak by řekl Cimrman 

- ZAHRY
- .
raduzo22: vidis o co jsme prisli
Koukam jakou jsi si udelal Hornbach homemade rampu
Ja zase volno mel ale nevyslo by mi to nejspis casove navic jsem nesehnal vozidlo tak priste no.Mrzi me ty motokary docela rad bych si zajezdil 

Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173+PS
Zahryho Focusek
Zahryho Focusek
- Mufin01
- Test driver
Takže osado, taky jen pár slov...
Účast rozhodně potěšila, protože po té, co se lidi přihlašovali a zase odhlašovali, jsme se sešli v docela hojném počtu. Nebylo nás sice tolik, jako na lednovém scuku, možná právě proto mně to připadlo takové sice komornější, ale určitě v pohodě
Seznam lidí v té bandě vypadá asi takto:
Darwi, Adow, ballu, fplisek, MedWed + 2
, pLd, Stanley, Thom, Mufin + Pavel(nečlen, který přijel kvůli výměně masky)
No a nesmím zapomenout na členy STejk, Nicco a ULTIMATE, kteří se taky skoro zúčastnili, i když o tom vlastně ani nevěděli. Takže pánové, příště už na ostro, jasný?
Stejku, ty se fakt nesmíš divit našim výrazům při tvém příchodu, pač po čtvrtečním výstupu s ochrankou v OC Kr.Pole se na každého neznámého díváme hóódně opatrně. Právě proto jsem taky po celou dobu srazu po očku sledoval maníka z ochranky, který neustále brousil kolem a jen jsem čekal, kdy to tam nechá rozpustit
Díky patří Adowovi, který se opět zhostil fotodokumentace a vypadly z něho supr fotečky
Motokáry, to byla akce sama o sobě, prostě supr. Jeli jsme tam v šesti (přiště se s účastí polepšete
) Na frak nám všem dal Thom, který má asi natrénováno a porazil nás skoro rozdílem třídy. Já na tom seděl podruhé v životě, takže jsem si jel jen tak vycházkově na chvostu startovního pole se Stanleym 
Takže díky všem za účast a zas někdy příště...
Účast rozhodně potěšila, protože po té, co se lidi přihlašovali a zase odhlašovali, jsme se sešli v docela hojném počtu. Nebylo nás sice tolik, jako na lednovém scuku, možná právě proto mně to připadlo takové sice komornější, ale určitě v pohodě

Seznam lidí v té bandě vypadá asi takto:
Darwi, Adow, ballu, fplisek, MedWed + 2

No a nesmím zapomenout na členy STejk, Nicco a ULTIMATE, kteří se taky skoro zúčastnili, i když o tom vlastně ani nevěděli. Takže pánové, příště už na ostro, jasný?

Stejku, ty se fakt nesmíš divit našim výrazům při tvém příchodu, pač po čtvrtečním výstupu s ochrankou v OC Kr.Pole se na každého neznámého díváme hóódně opatrně. Právě proto jsem taky po celou dobu srazu po očku sledoval maníka z ochranky, který neustále brousil kolem a jen jsem čekal, kdy to tam nechá rozpustit

Díky patří Adowovi, který se opět zhostil fotodokumentace a vypadly z něho supr fotečky

Motokáry, to byla akce sama o sobě, prostě supr. Jeli jsme tam v šesti (přiště se s účastí polepšete

Takže díky všem za účast a zas někdy příště...

- Adow
- Člen klubu
Jsem si myslel, že tu rekapitulaci už ani nenapíšeš, ale supr, dííky
..
Z motokár se mi na zádech a bocích vybarvily docela fešný jelita... No příště pojedu raději na čas a ne na sloupy
... Ta vycházková jízda je mnohdy lepší varianta - ale bylo to docela vyrovnaný (až na Thoma, kterej je tam pečenej-vařenej)
. S bábovkama, který tam pak jezdily časy 1:18:xxx se nemůžeme srovnávat - to byla teprve vycházková jízda
.

Z motokár se mi na zádech a bocích vybarvily docela fešný jelita... No příště pojedu raději na čas a ne na sloupy

- Mufin01
- Test driver
Přes víkend jsem se na dostal k počítači jen tak na kukačku. Čas na nějaký příspěvek jsem měl až dneska ráno ...v práci 
Mně z těch motokár solidně bolí zápěstí, ale na tom má určitě podíl i čtvrteční leštění. Proto jsem nejel tu druhou jízdu, pač to bych ani nemohl sundat ruce z volantu, jak by byly ztuhlý. Ale aspoň jsem udělal pár rozmazaných fotek v akci

Mně z těch motokár solidně bolí zápěstí, ale na tom má určitě podíl i čtvrteční leštění. Proto jsem nejel tu druhou jízdu, pač to bych ani nemohl sundat ruce z volantu, jak by byly ztuhlý. Ale aspoň jsem udělal pár rozmazaných fotek v akci

- pLd
- Junior
Ani nemluvte, mam celej loket uplne fialovej, nechapu
Jinak krome Thoma si myslim, ze motokary byly solidne vyrovnany:) Priste snad bude minimalne stejne lidi:)