J-K: Trochu OT: Člověče, přesně tím GT-Rkem, kterého máš v galerii, jsem tuhle jel Známý s ním chvíli jezdil, neskutečné auto, nějakých 480 koní, motor 3,8 V6, nádrž projetá během 200 km, nikdy mi špatně z jízdy čímkoliv nebylo, ale když řídil on a já to neměl pod kontrolou, žaludek jsem měl vzhůru nohama
Ty jo tak to ti závidím ..já byl mimo a to jsem to jen viděl hehe...už jsem viděl třetí. Jednou jsem viděl GT-R v uplnym prdelákově někde v česky ráji mezi vesnicema...si jedu na kole a najednou proti mě GT-R jsem málem spad do příkopu...a ten den jsem viděl ještě typickýho modrýho Skylina na Barrandově...ani nevim jestli měl volant na pravo
No ale dost už o Nissanech necháme to tu focusům a srazu - no škoda, že ti to nevyšlo, snad příště (až tam budou dvě ty nový RSa )
Je: Ford Focus 5dv, 1.6Ti-VCT 77kw, r.v. 2015 - Black Panther
Byl: Ford Focus 5dv, 1.6 74kw Zetec, r.v.2002 - Moondust Silver -- Fofogalerie
pekny zraz, hojna ucast a paradne avetka, hlavne to RS
inac uvedomujem si jedno, toto forum narastlo do obrovskych rozmerov, kde su tie casy ked sme sa vsetci poznali, ked sme davali zrazy a kazdy o vsetkom vedel. teraz je to rozdelene po regionoch a ja takmer netusim kto vsetko bol na tomto zraze. tak isto asi vy netusite co mavame zrazy na slovensku a ze su nas tiez desiatky clenov... takt je to obrovske !
Ahoj lidi srázek byl opravdu super!Krásné fotky!Též mě překvapila taková hojná účast.Je to zážitek vidět tolik upravených Fordíků.Jen je škoda že se toho svýho budu muset zbavit. Bydlení je holt přednější..
Damon píše:jj to by jsi měl a nebo by ti to musel Bob wolf říkat napřed a ne pozadu.
....sme se s Lumpym viděli na myčce až dnes - nemyl jsem autí cca 14 dní.... tak proto jsem mu nemohl dát avízo PŘEDEM.
A on na net chodí jen občas - v tom je ta základní chybička
Focus II. ST - r.v. 2006, úprava Wolf Racing (340 PS,545 Nm), Bilstein B16 Gewindefahrwerk PSS9, AP Racing (kotouče 362 mm, 6 pístků) - desky Raybestos směs ST31, samosvorný diferenciál Quaife, výfuk MILLTEK turbo back, Semi Slick TOYO R888
taky díky všem s kterými jsem stratil slovo i těm co přijeli , dokonce jsem i na jedné fotce . Slibuju , že už příště nebudu línej a zařadím se do řady fordů.
Stavil jsem se na srazu cestou z prace az kolem 19:15, bohuzel bez auta, to stalo zaparkovane na Hajich. Snad to vyjde priste. Kazdopadne ta plejada aut budila znacnou pozornost. Je videt, ze tohle forum ma uroven ...