Nejsou to stejný fotky aut protože je to jedno a to samé - jsou to manželé. Akorát že teď je každej jinde - taspy v Picích a big_bart v PrazeJozkablack píše:Hele možná se to tady už vysvětlovalo, ale nemáte náhodou stejný fotky aut????![]()
![]()
Asi ne ale koukni se do popisku taspy (jinak jsme manzele)Jozkablack píše:Hele možná se to tady už vysvětlovalo, ale nemáte náhodou stejný fotky aut????![]()
![]()
Jozkablack píše:Hele možná se to tady už vysvětlovalo, ale nemáte náhodou stejný fotky aut????![]()
![]()
V pohode nic se nedeje, hlavne at se nebouchnes hlavou o zemJozkablack píše:ŠKODA že nevidíte jak se tady klanim a omlouvám se!!!
Pokud to co myslím, tak můžu slíbit, že rovnou půjdu za fokim a vyřešíme to spolu a vám to sdělím až už bude koupené - bude to překvápko!AberF píše:to mi něco připomínátaspy píše:Máme totiž zatím to autíčko dohromady, než si koupím svýho mazlíka!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za to máma nemůže, ten nápis sis odstranil sám výpary ze slivoviceSkubi píše:hned jsem mámu seřval, že mi ten nápis vyprala![]()
ale parodie na Matrix to byla úžasná, to musíš uznat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host