Ale jestli to půjde tímhle tempem dál, tak budou za chvíli všechny mondea v plný palbě a s aktuálkou

Tak nejde tady jenom o to že to svítí když systém funguje... Si uvědom, že se to rozsvítí taky když to nefunguje... A když tam nebudeš mít kontrolku tak prostě nepoznáš, že to není funkční... A to že ESP zasahuje poznáš stejně nejlíp podle chování auta, ne podle nějaký kontrolky... Ale co člověk to názor, nemusíš s tím souhlasit...Yeshterr píše:Je to sice mimo zorné pole, o tom žádná - ale jak často na to člověk kouká? Ale je to jen můj názor, pro mě to holt takovou váhu nemá. Ale nadruhou stranu, proč jí tam nemít, když je ta možnost. Jinak co trochu soudruzi nedomysleli, je její umístění. Když totiž ESP zasahuje, je v 99ti procentech volant šikmo a tu kontrolku a tím pádem i kontrolu nad zásahem systému volant zakrývá (a to mám volant nízko, jen abych těsně viděl na horní kontrolky). S volantem rovně se mi rozbliká jedině při proklouznutí kol, když přibrzďuje ASR, které je pravděpodobně ovládané stejným spínačem, protože pokud ESP vypnu, můžu bezproblémů protočit kola bez citelných zásahů ASRka. Máte někdo stejnou zkušenost?
tady s tebou souhlasit nemůžu taky... Kéž by se to zaseklo na 4%, to by jsme byli se ZonixXem uplně nejštastnější na světě...Yeshterr píše:Hlavně aby se to nezaseklo na 4%
Uživatelé prohlížející si toto fórum: JarinoRS a 1 host