HmerX píše:Celkově mi to přijde přeplácaný. Ještě ty leštěný kola ano, ale všechny ty stříbrné kousky

Od Wolf-a by jsem osobně bral akorát úpravu motoru a možná ještě kovaná kola. Ale vzhled

Měli by si na to najmout nějakého nového člověka ...
Ne, že bych chtěl Wolfa obhajovat, protože mně upravili auto, ale tento model je vrcholný kousek s homologací na závody, s bezpečnostní klecí dle pravidel FIA a bezpečnostním protipožárním systémem.
Parametricky má to auto 360 koní, je vybaveno m.j. speciálním samosvorným závodním diferenciálem Drexler, chladičem oleje, stavitelným podvozkem, výfukem o průměru 3´´ od turba až dozadu včetně sportovního katalyzátoru, navigací, kontrolou tlaku pneumatik, xenony, parkovací kamerou a mnoha dalšími doplňky.
Pro zájemce je k mání za pouhých 52.600,- EUR přímo v sídle Wolfů - v Neuensteinu v SRN
Bližší info a fota - viz strana 2 aktuální nabídky vozů u Wolfů (3. autí odshora) :
http://www.wolf-racing.de/fahrzeug.php
Pravdou je, že tu stříbrnou mohli trošku ubrat - ale podle mně je zásadní co to auto umí a jak jezdí, a ne to, že má plastový stříbrný čumák...
Focus II. ST - r.v. 2006, úprava Wolf Racing (340 PS,545 Nm), Bilstein B16 Gewindefahrwerk PSS9, AP Racing (kotouče 362 mm, 6 pístků) - desky Raybestos směs ST31, samosvorný diferenciál Quaife, výfuk MILLTEK turbo back, Semi Slick TOYO R888