To si nepamatuji, mozna si vzpomene Bruno nebo nekdo dalsi. Ja si beru nejake pivo sebou.opicak píše:Tak to by mohlo klapnout včetně mého dojezdu do Nového Jičína. Do 16.00 bych to stihnul.Ale s tím příjezdem .... nevím, nevím. Spíš bych to viděl na tu 21 hodinu, pokud ne později. Do kdy tam je otevřena " hospůdka" ? Budu určitě po jízdě vysušenej![]()
no tak to já předpokládám, že v tuto dobu už budu v pořádku na Křivonoscepelen píše:U mne odjezd tak asi v 16:00, prijezd jsem tipoval mezi 20:00 a 21:00. Na Krivonosce bude nocni zivot podobne jako na Stodolni.
Skubi píše:no tak to já předpokládám, že v tuto dobu už budu v pořádku na Křivonoscepelen píše:U mne odjezd tak asi v 16:00, prijezd jsem tipoval mezi 20:00 a 21:00. Na Krivonosce bude nocni zivot podobne jako na Stodolni.
Skubi píše:no ono to závisí, kdy vyrazíme z Přerova. ale chtěl bych tak nejpozději kolem 10:00, jenže hlava rodiny míní a moje ženské mění![]()
![]()
![]()
Pro tebe je to uplně nejjednodušší valit na Brno z Brna na Prahu a v Humpolci sjet a valit na ČesBudky a pak směr Hluboká nad Vltavou fak není kde se stratit, no vlastně je rychlejší by to bylo ve všední den v Lišově pár metrů od fokiho baráku jet přímo na Hluboku.Lexie píše:No ja pojedu z Ostravy (doufam teda, ze bude cim), ale vuuubec nemam ani sajnu, kudy kam, takze to budu muset nejdrive nastudovat nebo se nekomu povesit za zadek
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti